Vie niekto ako postupovať pri registrácií domény a webhostingu ?? Mám spoločnosť, ktorá ponúka registráciu domény za poplatok + webhosting zadarmo. Čo ďalej ? Platím len za založenie domény ?
registrácia officialnej domény je vždy za poplatok .sk je tušim okolo 14€ a webhosting podľa toho čo na tej stránke chceš mať, aký obnos dát a e-mailov chceš to by malo byť rovno pri poskytovatelovi domény ale je to okolo 3€ za taký základný balíček.
@wik056 ...lebo nemáš asi 20 slovenských poskytovateľov domén a hostingu a nemá každý z nich na stránke popísané čo platíš, kedy to musíš zaplatiť a akými spôsobmi to musíš zaplatiť...
@wik056 +logicky, ak hovoria že doména sa platí a hosting je k nej zadara, tak samozrejme že platíš aj hosting, či vlastne iba hosting, či... ježiš to je ale mätúce, že? kto sa v tom má vyznať? tam je hromada písmenok a treba čítať a... joj, tento internet je hrozne vyčerpávajúca vec, nikto ti nikde neposkytne jasné informácie, hrôza...
ano je to nejako do 20€ asi v tom bude aj par eur na hosting aj ked je uvadzany zadarmo ale to uz je marketingovy tah ..... skusal som registrovat domenu a pytali po mne nejake cislo zmluvy a chceli poslat zmluvu overenu notarom poslat na ich adresu tak chcem vediet ci sa to tak musi robit alebo by sa to dalo aj nejako jednoduchsie
napr teraz som registroval web na e**hostingu, mas tam dve moznosti pri registracii domeny, jedna ze oni vsetko za teba spravia, daju tvoje udaje a zaregistruju domenu kedze nato maju "licenciu" a druha moznost to co pises ze riesis papierovacky ty..takze co je asi lepsie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov