On ma má rád, ale vzťah nechce.
Chodíme vonku taká partia okolo 5 ľudí a ja teraz neviem čo robiť. Iných kamarátov nemám aby som s nimi chodila vonku ale na druhej strane mi dosť ubližuje byť v jeho prítomnosti.
Čo by ste robili v takej situácii?
mne sa to stalo a po čase (osem mesiacov, ehm) to proste prešlo a sme super kamaráti doteraz on to nevie a ani nebude vedieť, ja som si ušetrila kopec starostí a hanbu na sto rokov Ale... občas to bolelo, hlavne keď si začal s mojimi dvoma kamarátkami, ba dum tsss. Ale som rada, že som to vydržala, lebo priateľstvo, čo máme dnes... no stálo za to, si to pretrpieť.
skús zvážiť, či má cenu prísť o priateľstvo, lebo sa ti do toho priplietli city. ono tieto veci prechádzajú časom. byť mi to dobrý kamarát, o ktorého nechcem prísť, asi skôr zatnem zuby a ostanem ticho. a počkám kým to prejde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@3kurt21 to by som rada, keby sa to dalo len tak
skús zvážiť, či má cenu prísť o priateľstvo, lebo sa ti do toho priplietli city. ono tieto veci prechádzajú časom. byť mi to dobrý kamarát, o ktorého nechcem prísť, asi skôr zatnem zuby a ostanem ticho. a počkám kým to prejde.