@sorsha Najprv som prečítala, že "dala som mu kokosom" a hneď som si pomyslela, aká akčná žena Nuž ono je to normálne..vieš počas vzťahu ti to všetko okolo neho začína liezť na nervy a podobne. Lenže ak sa už odhodláš a povieš si dosť,tak je veľká pravdepodobnosť, že sa ti stane presne toto. Začne ti chýbať, uvedomuješ si, že to vlastne bol pekný vzťah a všetko okolo toho. Reálne sa nad tým zamysli, či to stojí za to, ak áno tak potom neváhaj a vyriešte to obaja. Ak si myslíš, že si spravila dobre, len teraz máš takéto "strihy" , tak potom sa skús premôcť a vydržať. Pretože ak sa vrátite k sebe, a ty to naozaj nechceš, tak sa takéto rozchádzanie a schádzanie bude opakovať pravidelne to je môj názor
@sorsha inak presne toto mi robi velke kvantum zien ked sa o nieco pokusim, tak najprv nie, nie,zase nie, ale ked si poviem no ok, nechce ma, tak idem dalej, tak akurat vtedy zacne ma balit naspat a chce travit so mnou volny cas a sem-tam sa aj vyspime
@echoechoecho Super taktika na ženy pretože samé neviem, čo chceme... najprv nie,nie nie a potom keď vidíme, že už niečo nebude naše, tak sa ideme pretrhnuť, len aby sme to dostali hoci si potom baba uvedomí, že to vlastne ani tak veľmi nechcela ... ale ako vravím stále ---> my ženy sme divné
@sorsha je to trapne, detinske a vo svojej podstate aj hnusne, lebo nechavas chlapa v takom limbe, kedy nemoze ist dalej, t.j. balit dalsie, lebo by si pripadal jak blb, klamar a humusak, ked ti dal najavo nieco viac a ty vyzeras, ze aj mozno by si chcela s nim nieco riesit, ale zase nemoze riesit nieco s tebou, aspon nie natolko, aby sa to aj zrealizovalo.
@truhliq to je blbost vlastne je to dobra taktika na zeny, ktore nevedia co chcu a take, ktore su uz dlhsie same, takze i ked by chceli neviem akeho borca, su vlastne rady, ze maju aspon nejakeho napadnika...tym chcem povedat, ze ked si dotycna najde nejakeho lepsieho, ktoreho NAOZAJ chce, tak tomu tu da kosom navzdy....ale inak na tie menej rozhodne a sebavedome to zabera, no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
len nam dajte..
@truhliq to je blbost vlastne je to dobra taktika na zeny, ktore nevedia co chcu a take, ktore su uz dlhsie same, takze i ked by chceli neviem akeho borca, su vlastne rady, ze maju aspon nejakeho napadnika...tym chcem povedat, ze ked si dotycna najde nejakeho lepsieho, ktoreho NAOZAJ chce, tak tomu tu da kosom navzdy....ale inak na tie menej rozhodne a sebavedome to zabera, no