Mal by som na vas taku otazku, hlavne na baby. Nebudem vsetko rozpisovat ale..ide o to ze spoznal som jednu babu. Vyzeralo ze z toho nieco bude az nakoniec povedala ze nic nechce. Ze sa nechce zalubit. Lenze mam teraz taky pocit ze sa tak stalo. Ked sa je
Podla mna nie... neviem. Mne pride zvlastne pytat sa nás na názor, pričom si to cele opísal troma vetami. Ty by si to mal vedieť, vycítiť..nie? A nie my Good luck.
@plarika mozno mas pravu a mozno...ja si myslim ze sa hanbi. Proste ako mi predtym povedala ze sa zalubit nechce tak teraz sa boji priznat ze ano stalo sa to...rodina jej to nema preco zakazovat...uz mala nejakych predomnou...a moze byt v tom aj iny..ale pochybujem ked mi jasne povedala ze jej koli mne smutno a ze nedokaze na mna zabudnut...
Samozrejme že sa zaľúbila to isté som hovorila aj ja ked som si povedala že sa nesmiem zaľúbiť ale stalo sa ... myslím že tá holka sa tak isto ako ja bojí sklamania. Chce to čas.. Musíš ju presvedčiť o tom, že ju nesklameš, že sa nemá čoho báť no rozhodne na ňu netlač...Ona si to potom sama uvedomí..
súhlasim s @klaudiqaaa možno ked mala už iných tak sa bojí sklamania.. nedovolí to sama sebe.. pretože nechce, aby jej bolo znova ublížené.. len jej nechaj čas a uvidíš..
čo ja viem? to je ťažko len takto povedať.. možné je všetko, a možno ťa len nechce raniť.. každá situácia má 2 strany.. nie je všetko tak, ako to vyzerá, alebo ako si môžeš myslieť..
Záleží od toho, aká je povaha, hoci z toho čo opisuješ by sa mi aj zdalo, že by sa jej city mohli trochu zmeniť. Nemusí sa jednať zrovna o zaľúbenie, ale možno sa v nej niečo pohlo
predtym to bolo tak ze mi povedala ze chalana nechce aaaa...mala dost vysoku fakturu za to co sme si tolko sms poslali...tak nase pisanie dost upadlo...
a dneska mi miesto toho priznania ci sa ozaj zalubila nakoniec povedala ze nechce chalana...zas mi to pripada teraz tak ako keby sa zalubila ale silou mocou sa snazi seba presvedcit ze toho chalana ozaj nechce...coz ako sam seba poznam speje k tomu ze to tak dlho nevydrzi a nakoniec povoli...otazka je uz len ta...ci JA alebo niekto INY...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
podla mna je to uplne jedno ci sa zalubila alebo nie, pokial si s nou este ani nebol vonku...teda moj detajlnejsi nazoor uz poznas
@denisska to nevadi...da sato aj bez toho...kedysi sa to stavalo aj mne...
to... je to jedno mi príjde také ako
je to jedno či ťa ľúbim ale, nie je to možné, tak to nechajme radšej tak..
možno jej to nedovolí rodina, možno je v tom iný.. možno si to nedovolí sama.. možno sú tam nejaké iné problémy..
Sorry, ja skapem...
Pokus sa este a ak nebude chciet tak na nu netlac....
@katka25
@alanis
@natalia62
predtym to bolo tak ze mi povedala ze chalana nechce aaaa...mala dost vysoku fakturu za to co sme si tolko sms poslali...tak nase pisanie dost upadlo...
a dneska mi miesto toho priznania ci sa ozaj zalubila nakoniec povedala ze nechce chalana...zas mi to pripada teraz tak ako keby sa zalubila ale silou mocou sa snazi seba presvedcit ze toho chalana ozaj nechce...coz ako sam seba poznam speje k tomu ze to tak dlho nevydrzi a nakoniec povoli...otazka je uz len ta...ci JA alebo niekto INY...