nee to je hovadina cez net sa mozes jedine spoznat a neskor stretnut a zamilovat,,, ale urcite nee zalubit sa hned na nete to sa len pokecovim detom stava
mno aj ked podla vas je to hlupost no je jedno dievca do ktorej som asi blazon ale asi je to len take ze som poblazneni ale som si isty ze ekd sa snou strednem bude stoho viac xD tak dufam ze sa mi snou podari stretnut xD
len raz sa mi to stalo a sme spolu stale vobec to neni blbost ale suhlasim aj s @2 ze cez net sa da spoznat az nazivo zalubit v mojom pripade som si nazivo len potvrdila co som uz tusila/ vedela (chcela?)
Zalubit sa cez net nejde, cez net sa da iba spoznat. Moze to byt sprostredkovatel sympatii, ale zalubit sa da iba do realneho cloveka a nie do nejakeho pisaneho, ci pocuteho pseudocloveka.
Ale spoznat a potom zalubit, to uz je ano... a este ako velmi
ťažko sa to vysvetluje myslim, ze mi sibalo, ale nakolko som velmi nepoznal danú osobu, o zalubeni sa zrejme hovorit nedá. je vsak pravda, ze som tuzil byt s tou osobou, ale na nete to vsetko vyzerá uzasne... tuzite po niekom, komu by ste mohli povedat hocičo, chcete spolu travit cas, ale ked sa stretnete, nie je to také. cez net clovek moze vidiet vela veci ruzovo. ale vlastne aj v zivote, ked len vidis a trosku sa rozpravas s nejakou holkou (v pripade dievcat s chalanom).
mno taak mozno neni prava ale isto nejaka je lebo som uz vela krat aj pocul ze sa zaluli do seba cez net a kamos to taha z babou uz dva roky cez net ale to by som uz nedokazal u mna to vydrzi tak ze maximum 4 tyzdne a potom musi byt to stretko a zpoznat sa viac xD a bo takto cze net je to divne xD ale tak mne sa lubi to dievca a dufam ze sa snou strednem a bude stoho ovelaa viac xD
cize som poblazneny ako neviem co mam taky dojem xD
samozrejme že je to možné... už len pojem zaľúbiť sa je veľké nebezpečné svinstvo, ktoré v konečnom dôsledku nemusí znamenať nič... a je úplne jedno či sa to stane na nete alebo v reálnom živote skrátka zalúbenie sa s ozajstnou láskou nemá nič to by už vela ludí mohlo konečne pochopiť..
Ja by som cez net nevedela ani chlapca od dievčata rozpoznat nie to ešte sa zalubit..
podla mna je nemožne zalubit sa cez internet, musela by som toho cloveka vidiet bit chvilu s nim a potom by som vedela co k nemu vlastne po krátkom čase citim. . ja by som sa nikdy cez net nezalubila mozno by sa mi dakto pacil ale zalubit ee ja som sa zalubila skutocne do jedneho človeka. hned prvy den ako som ho uvidela. us zaciatok skoly budu tri roky čo k nemu cítim stále to isté možno viac a viac. a dalej som spoznala ties niekoho a ten je božsky krááásny proste simpatický milý také nemehlo mi pripadá bože taky je sexi ale lubim stále jedneho a toho istého. ale on o tom nevie a tak to musí zostať najkrajšie na tom všetkom je ze pred týždnom sa oženil
a som stranše rada lebo jeho štastie je moje štastie vedela som že raz sa nieco také stane a stalo sa.. život je aj o tom že niekto musí prerhávať.
Ak sa zamyslím som velmi štastná a mám biť prečo....
človeka ktorého máš rád ti navždy odíde stratíš ho a nikdy mu nestihnes povedat co k nemu citis. ja osm to nespravila a asi ani nespravim nedokážem to je to chyba co robim????????
podla mna je mal by to vediet..a mne by padol kamen zo srdca.. ale nepadne nikdy us nepadne... mozno mam este cas ale ajtak je koniec raz a navzdy ho startim ale v srdci zostane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
neni to blbost!
@malapohroma
aj ja najprv že to je konrad
Ale spoznat a potom zalubit, to uz je ano... a este ako velmi
cize som poblazneny ako neviem co mam taky dojem xD
podla mna je nemožne zalubit sa cez internet, musela by som toho cloveka vidiet bit chvilu s nim a potom by som vedela co k nemu vlastne po krátkom čase citim. . ja by som sa nikdy cez net nezalubila mozno by sa mi dakto pacil ale zalubit ee ja som sa zalubila skutocne do jedneho človeka. hned prvy den ako som ho uvidela. us zaciatok skoly budu tri roky čo k nemu cítim stále to isté možno viac a viac. a dalej som spoznala ties niekoho a ten je božsky krááásny proste simpatický milý také nemehlo mi pripadá bože taky je sexi ale lubim stále jedneho a toho istého. ale on o tom nevie a tak to musí zostať najkrajšie na tom všetkom je ze pred týždnom sa oženil
a som stranše rada lebo jeho štastie je moje štastie vedela som že raz sa nieco také stane a stalo sa.. život je aj o tom že niekto musí prerhávať.
človeka ktorého máš rád ti navždy odíde stratíš ho a nikdy mu nestihnes povedat co k nemu citis. ja osm to nespravila a asi ani nespravim nedokážem to je to chyba co robim????????
podla mna je mal by to vediet..a mne by padol kamen zo srdca.. ale nepadne nikdy us nepadne... mozno mam este cas ale ajtak je koniec raz a navzdy ho startim ale v srdci zostane