"Zaľúbilo" sa už do vás niekedy dieťa? (asi hlavne baby)
Lebo mne sa už pár krát stalo, že mi nejakí 4-6 roční chlapci, napríklad v tábore alebo na dovolenke povedali, že sa do mňa zaľúbili alebo mi to nejak inak milo dali najavo - napísali lístok, alebo jeden mi dal polku kocky čokolády . Máte nejaké podobné
jedno také milé ňuňu dieťa, 5 ročný chlapec, keď sa ho opýtali, že či sa mu páčia dievčatá tak povedal, že nie... lebo jemu sa páči jedine "ameryka" vtedy moje kamenné srdce pookrialo, ale deti nemám rada aj tak.
mna jedno dievca nenavidelo..vkuse som sa jej hnusil za to ako vyzeram (vyzor).. bolo to pred 10 rokmi a mala 7 rokov..a jak som ju stretol nedavno tak robiila este horsie veci nez ja,vyzorovo vyzerala este horsie..
@kosmiklove Nebuď smutný. Určite ťa má niekto svojím spôsobom rád
Ja som raz bola v banke a tam taký 4-5 ročný chlapček ku mne prišiel a chytil ma za ruku. Tak ma zaviedol k jeho mame a tá mi povedala, že vyšiel z nemocnice, lebo mal epileptický záchvat. Keď som išla už preč, tak som neodolala pohladkať ho po hlave. Zlatučký
jasneee chlapci malí v tábore mi písali poštu a kreslili obázky a bolo to zlaté...aj čislo si vypýtali a jeden mi ešte stále občas pravidelne telefonuje že jak sa mam
No mirky almásy syncek asi tak dooo 6 rokov ? No neviem..bolo to na tanečnej a trenerka sa ho spytala ze ktore dievcatko sa mu paci a ukazal na mna ale zlaty bol ňuňu
mam milu spomienku , ked som sa chodievala este pred maturitou ucit do Medickej zahrady, tak tam bola mamicka zo syncekom. Syn mohol mat tak 4 roky a stale trhal kvetinky a nosil mi ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ja som raz bola v banke a tam taký 4-5 ročný chlapček ku mne prišiel a chytil ma za ruku. Tak ma zaviedol k jeho mame a tá mi povedala, že vyšiel z nemocnice, lebo mal epileptický záchvat. Keď som išla už preč, tak som neodolala pohladkať ho po hlave. Zlatučký
ňuňuňu to je také zlatučké, áno, raz.
a pribalila mu kysle cukriky
je to zlate
A raz mi jedno dieťa od nás povedalo že "zaľúb sa do môjho brata, ja ťa chcem do rodiny"
A potom jedna 14-tka bola zemna v prdelicich pred par rokmi...
A mozno tych 14tok bolo i viac, vdaka bohu sa ale nepriznali
ale ja som bola dosť psycho 14tka