som pozeral teraz o osmej na MGM tento film s nou » www.csfd.cz/film/4603-musta... a no podla mna ziadna zena 20 storocia nebola taka nadherna, neuveritelne charizmaticka a este k tomu sexepeal nehovoriiac..
to je fakt... akonáhle sa odfarbila tak sa začala jej kariéra a to všetko čo dosiahla každý zbožňuje a ja taktiež podľa mňa každá žena ak chce za volačo stáť by mala byť jej aspoń podobná
@buchtolapka JFK, skoda ho.. najlepsi prezident so vsetkych usa prezidentov, preto aj tak skoncil.. mal som ho rad ale uz nemam D ale tych chlapov co s nou mali sex boli urcite za jej zivot vela desiatok mozno aj 3ciferne cislo.. ale to na tom nic nemeni ze bola tak dokonala ako pisem hore..
@nikkey neviem odkial mas ze bola alkoholicka.. ked uz tak mala problemy s liekmi na ukludnenie a spanie, ktorymi sa aj (oficialna no nie velmi doveryhodna verzia) smrtelne predavkovala.. a psychicku labilnost mala bohuzial zdedenu po mame ktora myslim bola tak tazko psychicky chora ze bola takmer neustale len na psychiatrickych klinikach zavreta..
@nikkey a dalsia vec nechapem ako je to mozne jednoducho som to pritom napisal ale absolutne si ma nepochopila.. nie nema ziadna zena byt ako ona, pretoze to nie je mozne ani len zdaleka.. ludia ako marilyn monroe, john lennon,Kurt Cobain, CHE Guevara atd atd.. boli len jedni a nikto nema sancu nikdy byt ako oni..
Ja som túto lásku ľudí k Marilyn Monroe nepochopila.Mne neprišla zvlášť pekná ani ničím výnimočná. Určite by som si ju nebrala za vzor je to typ ženy o ktorej veľa mužov sníva,jemná,nežná,slabá, radodajná a naivná..som rada že taká niesom.
Každopádne k tvojej láske no je už 52 rokov po smrti asi z toho nič nebude :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Vyhudruj a daj si banán.
...SRSLY?!
Každopádne k tvojej láske no je už 52 rokov po smrti asi z toho nič nebude :-S