Po 2 rokoch som si to priznal. nedokážem bez neho byť. stále na neho myslím, vždy ho chcem mať pri sebe, vždy mu pomáham, žiarlim keď sa baví s niekym iným. problém je však ten, že je HETERO, a ja nechcem s nim chodiť. prosím poraďte, čo mám robiť, potreb
preboha! čo ho hneď všetci odsudzujete??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
veď ho vôbec nepoznáte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aj vy ste kokoti, hlavne že keď tu je dáka anketa tak ste všetci strašne proti odsudzovaniu homo a teraz dobre že sa nepojebte z toho.
Inak k téme, keď to je tvoj spolužiak tak sa nedopútaš asi nijak keď ho vidíš dennodenne. Ja som tiež bolo namotaná celý školský rok na spolužiaka, no cez letné prázdniny, jak sme sa nevideli ma to prešlo..
Jedno ti poradím, keď máš naozaj takýto problém a nie je to fake, nepíš na stránky ako je Birdz, pretože tu ti nikto normálnu radu nedá a mnohí ťa nepochopia, obzvlášť v takýchto veciach, čo je celkom normálne, keďže tu sú rôzni ľudia a majú rôzne názory na život. Skús napísať niekde, kde sa združujú tebe podobní, ktorí s tým určite nejaké skúsenosti majú, popýtať sa, a oni ti skôr poradia...na fb by si to určite tiež nepísal, ani na pokec, tak ani tu sa s tým nesnaž, nemá to pre teba cenu.
no zrejme ho berieš ako najlepšieho priateľa akého si mohol stretnúť. si mladý, tak to neber ešte úplne tak vážne a nevsaď všetko na jednu kartu. rozhliadni sa po iných ľuďoch a povedz si, že kamarát ti nikam neutečie.
to sa proste stáva, že to tak berieš, že chceš mať kamaráta len pre seba. nie je v škole tak ťa to mrzí a nudíš sa bez neho, chceš aby sa bavil s tebou a nie s inými, lebo si fajne rozumiete.
no čo ti poradím je, určite nemáš len jedného kamaráta. sadni si k ostatným kamošom a bav sa s nimi. ono sa to ľahko povie, že vyjadri mu že ho berieš ako naj priateľa. nie je to vôbec ľahké. na to by si musel mať otvorenú povahu "debila" ako ja a potom byť za debila skutočne a už by sa to s tebou nieslo.
ale skús to. radím ti to.
druhý problém by bol, ak nemáš žiadnych iných kamošov okrem neho. tu by už bolo jasné prečo máš tento stav žiarlivosti. nechceš prísť o jediného kamaráta.
ale myslím, že to tak nie je. takže ti radím, viac sa pohybuj s ostatnými. ten chalan ti fakt neutečie. nemusíš na ňom sedieť. a keď to nepomôže... nuž...
keďže on nie je pedál tak to si dosť v riti.....to sa ani nesnaž.
A...chceš aby bol tvoj kamarát, nechceš s ním chodiť ale chceš sa od neho odpútať plus ťa priťahuje len fyzicky.......tak tu moja schopnosť končí
Ale tiež si myslím že to nebude také tragické ako to opisuješ a len si si (tá princezná) niečo vsugeroval do hlavy... Skús predsa len radšej tie baby - možno to s nimi nebude také komplikované ....tomu neverím ani sám
podla mna si v pohode, ver tomu, ze niektori z tychto ludi, co ta odsudzuju su tiez bi... podla mna by si si mal najst babu, ktora t abude fyzicky pritahovat viacej, ako on... a ak hovoris, ze ta pritahuje viacmenej fyzicky, tak si rozmysli, ci ti je to prednejsie ako ked ti niekto sadne po psychickej stranke..ale ako@25 si myslis, ze ho povazujes iba za velmi dobreho kamarata, a ktorym si doverujes...
@milionar no tak kašli na to, mas najlepsieho kamarata.. proste vnimaj ho tak zee s nim nemozes byt a kasli na to iba sa s nim kamarat.. a hladaj si babu.. inac mam pocit že my sa poznáme
ked hovoris, ze ta pritahuje skor fyzicky ako tym aky je, tak nevidim problem. vies kolki mna fyzicky pritahovali a boli sme kamarati a v kazdodennom kontakte? je to prirodzene inac, ja som mala krasne kamaratstvo krasnych 6 rokov. obaja sme sa fyzicky pritahovali ale mali sme sa radi takmer ako surodenci. a fungovalo to bez nejakych pokusov o akekolvek zblizenie. no a on to pred casom tak posral, ze som mala chut ho obesit. (ach) ale verim, ze si to v sebe urovnas a vsetko bude v pohode.
neviem si predstaviť, že by ma milovala kamoška, asi by som spanikárila resp. jej začala hladať nejakú partnerku, aby nebola taká nešťastná, že som na chlapov
Najdolezitejsia vec je zachovat si nadhlad nad kazdym problemom. Pozri sa mas 16 rokov vykasli sa na to ono ta to prejde cez leto v septembri zacnes odznova a majd ta to prejde.
na toto asi žiaden recept neexistuje bohužiaľ. proste si musíš byť istý, že k nemu nič viac už cítiť nechceš a nejakým zázrakom tie pocity stopni. ono to prejde časom samo, nestresuj
poradim ti bez ohladu na sexualitu....Či už spolužiak alebo spolužiačka, situacia je pre teba rovnaka. Kaziť vzťahy v triede je vždy blbé...a nech to vyzerá akokoľvek, takmer vždy sa pokazia.
Čo robiť? Hľadať lásku, sex, whatever mimo triedy (najlepšie aj mimo školy).
Povedz si "si fajn, ale tu to konči"....nemaj očakávania a neži v fiktívnej buducnosti. Pohľadaj inde.....(a ak maš 16, tak sa priprav že ešte nejakz ten rôčik to bude láska na "singleplayer" if you know what i mean)
@sugy1 zdesená nie, skôr by som začala vysvetlovať, že to takto nejde a potom žiť s tým, že ubližujem ľuďom.. I don't wanna live on this planet anymore
no a k teme ... neviem ti poradit ale nic si s toho nerob ze ti pisu seci aky si nechutny keby taketo nieco baba napisala seckym by sa to pacilo urcite
snad ten jeden mesiac este vydrzis do prazdnin.. potom sa uz nebudete tak casto stretavat ako v skole co bude len dobre snad cez prazdniny na neho zabudnes.. resp skús su pihladat nejaku babu snad to pojde lepsie.. a este k tomu - pozznam vela ludi, ktory si to ako keby len namyslali (to akej su orientacie) a mizno ta to po tom rôciku - dvoch prejde.. drzim prsty, a si odvazny, ze sa verejne priznal.. snad som pomohla.
úprimne ťa ľutujem, že musíš čítať všetky tieto bludy (ospravedlňujem sa tým, čo náhodou žiadne bludy nenapísali - všetko som neprečítal
každopádne, úplne sa viem vžiť do tvojej situácie..teda, čiastočne a ja neviem no...dobre si rozmysli, čo k nemu naozaj cítiš, lebo aj priateľstvo je láska a niekedy je také priateľstvo viac ako "vzťah" (mám na mysli ten "se vším všudy")...pochybujem, že ti k šťastiu chýba pretiahnuť svojho najlepšieho kamaráta a riskovať, že oňho prídeš
No neviem ked si milionar multimilionar tak neni co riesit ziskaj si ho alebo si najdi ineho ba mozno najdes toho najlepsieho ja tiez som beznadejne zamilovany a to rovno do troch aj styroch chalanov a nemam ani tu najmensiu sancu u nich ale clovek nikdy nevie
Tiez beznadejne milujem jedneho chalana a viem ze on ma nikdy nemal rad a ani nebude ale dufam ze sa to obrati no a co laska je laska tak bojun onho a milujte sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
veď ho vôbec nepoznáte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ach toto milujem...
spamätajte sa!
Inak k téme, keď to je tvoj spolužiak tak sa nedopútaš asi nijak keď ho vidíš dennodenne. Ja som tiež bolo namotaná celý školský rok na spolužiaka, no cez letné prázdniny, jak sme sa nevideli ma to prešlo..
a pre autora, radšej na neho zabudni. Môžeš stratiť kamaráta.
@milionar no tak to neries, nemysli na to a pokukavaj po babach
inac ja mam snimku s tvojou mamkou ale admin by mi ju asi vymazal
to sa proste stáva, že to tak berieš, že chceš mať kamaráta len pre seba. nie je v škole tak ťa to mrzí a nudíš sa bez neho, chceš aby sa bavil s tebou a nie s inými, lebo si fajne rozumiete.
no čo ti poradím je, určite nemáš len jedného kamaráta. sadni si k ostatným kamošom a bav sa s nimi. ono sa to ľahko povie, že vyjadri mu že ho berieš ako naj priateľa. nie je to vôbec ľahké. na to by si musel mať otvorenú povahu "debila" ako ja a potom byť za debila skutočne a už by sa to s tebou nieslo.
ale skús to. radím ti to.
druhý problém by bol, ak nemáš žiadnych iných kamošov okrem neho. tu by už bolo jasné prečo máš tento stav žiarlivosti. nechceš prísť o jediného kamaráta.
ale myslím, že to tak nie je. takže ti radím, viac sa pohybuj s ostatnými. ten chalan ti fakt neutečie. nemusíš na ňom sedieť. a keď to nepomôže... nuž...
..skús počkať, možno ťa to časom prejde.
A...chceš aby bol tvoj kamarát, nechceš s ním chodiť ale chceš sa od neho odpútať plus ťa priťahuje len fyzicky.......tak tu moja schopnosť končí
Ale tiež si myslím že to nebude také tragické ako to opisuješ a len si si (tá princezná) niečo vsugeroval do hlavy... Skús predsa len radšej tie baby - možno to s nimi nebude také komplikované ....tomu neverím ani sám
ak je ozajstný kamarát, pochopí ťa a zostane to tak aj nadalej
filip
je na tebe ci pre teba znamena dostatocne vela nato aby si sa obetoval
alebo uprednostnis svoj klud pred vasim kamaratstvom
aj ja milujem doktora Mohameda van Úda!!!!! I LOVE YOU DOCTOOOR!!!!!!! Skús masturbovať nad jeho fotkou, možno to robí len nadbytok hormónov
neviem si predstaviť, že by ma milovala kamoška, asi by som spanikárila resp. jej začala hladať nejakú partnerku, aby nebola taká nešťastná, že som na chlapov
Či by si bola zdesená z pohlavia svojej ctiteľky?
Čo robiť? Hľadať lásku, sex, whatever mimo triedy (najlepšie aj mimo školy).
Povedz si "si fajn, ale tu to konči"....nemaj očakávania a neži v fiktívnej buducnosti. Pohľadaj inde.....(a ak maš 16, tak sa priprav že ešte nejakz ten rôčik to bude láska na "singleplayer" if you know what i mean)
no a k teme ... neviem ti poradit ale nic si s toho nerob ze ti pisu seci aky si nechutny keby taketo nieco baba napisala seckym by sa to pacilo urcite
každopádne, úplne sa viem vžiť do tvojej situácie..teda, čiastočne a ja neviem no...dobre si rozmysli, čo k nemu naozaj cítiš, lebo aj priateľstvo je láska a niekedy je také priateľstvo viac ako "vzťah" (mám na mysli ten "se vším všudy")...pochybujem, že ti k šťastiu chýba pretiahnuť svojho najlepšieho kamaráta a riskovať, že oňho prídeš
"a riskovať, že oňho prídeš "
ano, prišiel by oňho, ale iba v tom prípade, keby, že mu to zle spraví ..............filip
heh, oni by veľmi radi, takého zajačiaka,xixixixi.....
lenže ja nechcem....ale zato ich nezatracujem a priatelim sa s nimi naďalej .....filipk