stalo.. prvykrat to bola len taka decka zalubenost kedysi davno. a potom po rokoch sa to vratilo... a dost intenzivnejsie. jak mi na to kamoska vzdy hovorila : hold, stara laska nehrdzavie
@tommyhot zamilovanie sa je podľa mňa len stav, ktorý sa dá cítiť za život x krát. väčšinou pominie a keď pominie, odmilovanie je na to celkom príhodné označenie, takže nevidím nič zlé na tom že to takto pomenovala.
a samozrejme je možné že existuje aj niečo vyššie než je zamilovanie, ale to už je skôr o inom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
naj ta prejdu take kokotiny
Preboha , sú aj stupidnejsie fora ... !! Moze Ti byt jedno co mna zaujíma
Nedá sa milovať a odmilovať, potom zas milovať.
Buď miluješ, alebo nemiluješ vobec, ak raz miluješ a prestaneš, užnikdy milovať nebudeš.
Ako ti to vysvetliť...
raz sa fakt zamiluješ a pochopíš.
To vaše detské "milujem ťa" je zlaté ale tak plytké
Z toho som už vyrástol...
Nič v zlom, nehnevaj sa, nemyslím toto, ako nejaký útok na teba, alebo tvoje fórum...
Slovo odmilovať som nikdy nepoužil vo vete a nevyslovil ho, pokiaľ som ho takýmto spôsobom necitoval... asi som nikdy nebol decko v tomto... neviem.
A áno, stará láska nehrdzavie... tragické je, že zväčša je tá láska jednostranná...
a samozrejme je možné že existuje aj niečo vyššie než je zamilovanie, ale to už je skôr o inom.