mala som uplne odlisnych vzdy a vzdy sa mi to najprv pacilo ze paradicka, mozme vela diskutovat, ale potom sa diskusie zmenili na seriozne neporozumenia a hadky cize som teraz vdacna za spriaznenu dusu
v dolezitych postojovych veciach si byt podobny to musi byt inak ten vztah nema zmysel a inak si vediet aj trosku odporovat aby to bolo zaujimave a navzajom by sme sa mali kam posuvat
Nechápem tieto definície... Tak buď mi je s niekým fajn a máme niečo spoločné čo nás spája alebo môžem na to kašlať
Lebo načo mi je odlišné dievča ? Aby sme sa nemali o čom porozprávať? Aby sme nemali spoločné záľuby? Aby nám to neklapalo v posteli ?
Ja túžim po sci-fi žene Ako by povedal DNA:
V
ychováva tvoje deti, uvarí ti večeru,
po večeri štetka, čo vystrieda gazdinú.
Pri tom všetkom, stíha sa hrať na milú,
počká ťa doma, keď vybehneš si na chvíľu von.
Poradí si s deckom, bytom a problémom,
potom všeckom čaká ťa v prádle podväzkovom.
Mame vela podobneho a spolocneho,ale aj odlisneho.ale asi skor vyhrava to spolocne,toho mame viac. A zhodujeme sa v zakladnych zivotnych postojoch, to je pre mna dolezite.
Tie odlisnosti su skor take ze ja lubim olivy,on ee,ja nepocuvam limp bizkit,on ano takze nic zasadne
Úplne súhlasím s @10
Zhodovať sa úplne vo všetkom by bola nuda postupom času, nezhodnúť sa v ničom dôležitom, to by bol vzťah odkázaný na zánik. Čiže tým pádom súhlasím aj s @9
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
to prvé je oveľa lepšie
ta nezradi ako chlap
Lebo načo mi je odlišné dievča ? Aby sme sa nemali o čom porozprávať? Aby sme nemali spoločné záľuby? Aby nám to neklapalo v posteli ?
Ja túžim po sci-fi žene Ako by povedal DNA:
V
ychováva tvoje deti, uvarí ti večeru,
po večeri štetka, čo vystrieda gazdinú.
Pri tom všetkom, stíha sa hrať na milú,
počká ťa doma, keď vybehneš si na chvíľu von.
Poradí si s deckom, bytom a problémom,
potom všeckom čaká ťa v prádle podväzkovom.
Snaď nájdem takú
hahahahhahahahahh
ha
takze stred, cca @10
Tie odlisnosti su skor take ze ja lubim olivy,on ee,ja nepocuvam limp bizkit,on ano takze nic zasadne
Zhodovať sa úplne vo všetkom by bola nuda postupom času, nezhodnúť sa v ničom dôležitom, to by bol vzťah odkázaný na zánik. Čiže tým pádom súhlasím aj s @9
ja si myslím že partneri musia mať niečo spoločné aj niečo rozdielne, aby si dokonale rozumeli a vedeli spolu žiť a milovať sa
ono tá odlišnosť baví..ale nie navždy..neskôr to začne prekážať...
takže som radšej ak sme s partnerom rovnakejší