Otázka pre tých, ktorí majú alebo mali dlhodobý vzťah. Ako ste vnímali partnera po cca 1-2 rokoch. Zmenili sa nejaké pocity po opadnutí prvotnej zamilovanosti? Čo ste si uvedomili? Stratilo sa niečo vo vašom vzťahu?
Milujem ju stale viac a viac, ale viac a viac si uvedomujem rozdiely medzi nami. Je to trošku "tear apart" pocit. A samozrejme ten pocit sa pretransformuje casom. Nie su to potom motyliky a chut sa na niekoho vrhnut, je to skor praveze zaludocny klud aj v tom najvacsom strese a chut sa s niekym drzat dlho v objati.
pocity sa nezmenili, možno ešte prehĺbili. viem že sa naňho môžem spolahnúť, je mi oporou, najlepším priateľom, proste spriaznenou dušou...možno to znie ako klišé ale jednoducho to tak cítim stále aj po 10 rokoch čo sme spolu
ja som bol zamilovany cely cas, 3 a pol roka co sme bol ispolu..isiel som do vztahu uz zamilovany s tym ze viem ze ju lubim a lubil som ju az po koniec.. takze tam nic neopadlo cely cas z mojej strany
no, ja som v prvom rade nezačal vzťah tak, že som toho človeka poznal z okolia, páčil sa mi a postupne sa vo mne vzbudzovali pocity náklonnosti - práve naopak, spoznal som ho cez zoznamku, zistil som, že sme viac ako kompatibilní a obaja sme sa rozhodli, že tráviť čas spolu by nebolo odveci. Nálepka že sme partneri prišla skôr než city, aby sme to nejak zadefinovali a správali sa k sebe tak, ako očakáva aj druhí. Nikdy tam neboli nejaké hlboké city, no keď človek spozná druhého človeka dostatočne, obaja sa sebe fyzicky páčia, trávia spolu dostatok času, akosi si na seba zvyknú tak, žeby to mnohí zadefinovali ako lásku - takže áno, chýbame si, ak nie sme pri sebe, máme sa radi, no obaja vieme, že sme si to vybrali a nehrali tam rolu žiadne iracionálne pocity.
ale závidim ľuďom, ktorí boli skutočne zamilovaní a bolo im to opätované. Ja som bol takto len dvakrát a nič z toho. A určite je to svojím spôsobom iné a "čarovnejšie"
Vraj taka ta prva kriza pride po 3 rokoch a my po 3,5 roku sme mali tych kriz aj 10 ale lubime sa stale. Uz sa neberieme tak smrtelne vazne vacsina hadok prejdu do vtipu a ani si z neho uz nerobim tazku hlavu. Nezmietaju vo mne tolko city, co nie vzdy bolo na dobru vec. Ale dostavame sa do takej tej fazy co som obdivovala na starkych ze sa stale miluju a z kopec veci nez aby si robili starosti si radsej spravia srandu a podpichuju sa. Ale vytocit ma dokaze furt. Skor je to tak dospelejsie. Take vytriezvenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale objavuje sa to naspat a v poslednych tyzdnoch aj este zamilovanejsie ako uplne na zaciatku
v tomto som.. neviem vyraz, mozno aj nedospela podla niekoho, ale nemam ziadny zaujem tahat vztahy, v ktorych nie su motyliky, odmietam to proste
ale závidim ľuďom, ktorí boli skutočne zamilovaní a bolo im to opätované. Ja som bol takto len dvakrát a nič z toho. A určite je to svojím spôsobom iné a "čarovnejšie"