Ako sa správal váš súčasný/bývalý partner/partnerka v začiatkoch a po rokoch vzťahu (tí ktorí spolu ostali dlhšie)? Myslím čo sa týka prejavov náklonnosti a pod.
Neviem ako, keď ešte ma ževraj žiadna nemilovala a myslím si, že ženy sú oproti minulosti viac citovo chladné. Chlap asi viac ľúbi ako žena alebo som stretal len samé zlé ženy..
s tou, s ktorou sa teraz stretavam zo vsetkych najdlhsie (rok a pol) je to ine len v tom, ze som si ju dost vycvicil na svoj humor vlastne ked tak rozmyslam, tak od 1. stretka sme robili podobne veci a kecali o podobnych temach ako teraz
na začiatku to bolo také, zamilovanejšie. Vždy sa mi ozval a všetko so mnou zdieľal, každú myšlienku. Vždy sme písmenkovali keď sme neboli spolu. Vždy ked som niekam cestovala tak som sa mu mala ozvať že som ok a tak. Teraz je to také menej zamilované, viac o tom spoliehaní sa jeden na druhého. Nepísmenkujeme si vždy ked nie sme spolu aj keď sa nachádzame v iných mestách aj pár dní. Nepotrebujeme zdieľať úplne všetko. Vtedy sa láska prejavovala zamilovaním, tým že jeden chcel tráviť s tým druhým každú sekundu a chcel všetko o tom druhom vedieť a žiarlil a uvedomoval si že je iracionálny ale aj tak žiarli. Teraz sa tá láska prejavuje tým, že máme to privilégium pociťovať, že sa môžme na niekoho spoľahnúť, že sa nemusíme jeden druhému nahlasovať so všetkým a vieme že ten druhý je proste ok a všetko je ok, a nemusíme žiarliť a nemusí nám drnčať telefón nonstop ked sme vonku s kamoškami/kamošmi. A je to oslobodzujúci pocit vedieť, že niekomu na nás záleží aj bez toho, aby sme sa vkuse kontrolovali alebo aby sme boli v nepretržitom 24h kontakte a že môžme veriť že nemáme dôvod žiarliť. Na začiatku to bolo aj také, že sme sa snažili pred sebou vyzerať vždy najlepšie v najlepšom oblečení najlepšie učesaní, oholení, a niektoré veci robiť diskrétne, teraz jeden sedí na hajzli a druhý si umýva zuby a to je tá mágia, že toho človeka máš stále rád aj on ťa má rád ako dámu aj napriek tomu že vie, že občas grgáš jak prasa a keď máš chrípku a potíš sa nevoniaš zrovna po fialkach a vyzeráš mrtvolne a ten človek tu stále je. Pred tým ked sme začínali spolu chodiť bože chráň poslať nejakú selfie v posteli že som chorá.
Už sme niekoľko krát aj boli v zahraničí, jeden bez druhého. No problem. Keby nám niekto na začiatku vzťahu povedal, že nastanú časy kedy si odídem na niekoľko dní/ týždňov do zahraničia bez neho a on si odíde tak isto bezomňa tak by sme si pomysleli že nieeee prečo by sme chodili bez seba, prečo by sme tu nechali toho druhého samého? Ale vo vyspelejších vzťahoch je to normálne. Prečo by sme sa mali navzájom obmedzovať, mali by sme sa podporovať v tom, čo nás baví a čo sú naše túžby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
roky? Nemožné.
K téme: je to iné po rokoch, ale stále aj romantické miestami a záujem si vzájomne stále prejavujeme