Klikneš s pravým na priečinok, dáš vlastnosti
klikneš na kartu zabezpečenie, klikneš na upraviť, klikneš na pridať, zadáš názov svojho konta, klikneš na skontrolovať názvy .. ak to sedí, sprístupní sa ti tlačidlo OK , klikneš na OK, sebe povolíš plný prístup ....
Potom znova klikneš na pridať, napíšeš tam názov druhého konta v PC (toho, ktorý do daného priečinka nemôže mať prístup), dáš skontrolovať názov, ak to sedí, klikneš na ok .. Tomuto užívateľovi zakážeš úplný prístup.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Klikneš s pravým na priečinok, dáš vlastnosti
klikneš na kartu zabezpečenie, klikneš na upraviť, klikneš na pridať, zadáš názov svojho konta, klikneš na skontrolovať názvy .. ak to sedí, sprístupní sa ti tlačidlo OK , klikneš na OK, sebe povolíš plný prístup ....
Potom znova klikneš na pridať, napíšeš tam názov druhého konta v PC (toho, ktorý do daného priečinka nemôže mať prístup), dáš skontrolovať názov, ak to sedí, klikneš na ok .. Tomuto užívateľovi zakážeš úplný prístup.
Alebo cez winrar si pridáš priečinok do archívu a v nastaveniach dáš set password.
No ja mám na počítači iba jedno konto nie dve a dostala som sa iba po to pridať
Ak si však trúfaš na zložitejší spôsob a chceš mať len svoje konto, tu máš návod
» www.simplehelp.net/2010/11/29/how-...
Ak chceš s tým pomôcť, napíš
Ďakujem. Mám to