Pomôžte mi niekto sestra mi dala viac ako 20 krát bezpečnostný vzor na Sony Experia X10 mini pro a ja som zabudla heslo a nejde mi ani konto na gmaily a teraz ho nemôžem odomknúť prosím čo mám uribiť?? prosím pomôžte mi
@aduskab g konto odstranis a vytvoris si nove,ja ked zabudnem heslo tak to furt tak urobim..
a to odomknutie,no neviem,to sa vlastne nika, nedostanes ak to mas zamknute,ci to chces len zmenit? lebo ak to chces len zmenit tak sa na to vykasli,radsej si stiahni aplikacku proti ukradnutiu,taky alarm to je..je to super..sa strasne smejem ked si chce niekto nieco mrknut v mobile ked pri nom niesom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
inak nejak cez mail by ti mala prísť nejaká kontrolná otázka, ktorú si uviedla pri vytváraní screenlocku, ale skúsenosť nemám
a to odomknutie,no neviem,to sa vlastne nika, nedostanes ak to mas zamknute,ci to chces len zmenit? lebo ak to chces len zmenit tak sa na to vykasli,radsej si stiahni aplikacku proti ukradnutiu,taky alarm to je..je to super..sa strasne smejem ked si chce niekto nieco mrknut v mobile ked pri nom niesom