Čautee Nájde sa tu nejaký fanúšik dychovky?? Veľa ľudí tento žáner ani naživo nepočulo, no odsudzuje ho. A pritom dychovkári (hráči) sú veľakrát mladí ľudia, ,,teenageri", na dychovkových festivaloch taktiež. No keď sa vrátim z festivalu opäť mám pocit
@likjul ďakujem za oboznámenie
a kto nevie, tak dychovka je napríklad toto
... a @hoperpohroma - hej, presne pre toto "zafixovanie" sa tomu veľa ľudí vyhýba, spájajú si to s ,,domovom dôchodcov" pričom aj táto ,,zastaralá" hudba sa vyvíja
"Dychovka" (ľudová hudba) mi prijde omnoho sympatickejšia ako podaktoré druhy dnešného "umenia".. je to také živé, blízke každému aj keď si to nechce priznať a predovšetkým milo spevavé sú síce také, ktoré mi moc nerežú ale také moravské (nakoľko som od hraníc) sú mi veľmi blízke
ja skôr niečo takéto ale páčia sa mi aj nejaké druhy dychovky . A páči sa mi napr. jak je v kapele smola a hrušky zakomponovaný trombón a trumpeta, má to svoje čaro . Ináč by ta hudba bez nich bola oničom .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale ja sama som boal primaska v ludovom subore, to sa mi celkom pacilo
a kto nevie, tak dychovka je napríklad toto
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/FZbPZX7d8G4?hl=cs_CZ&version=3"><embed src="//www.youtube.com/v/FZbPZX7d8G4?hl=cs_CZ&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>