Ahojte neviete niekto ako vyšetrujú dutiny? Zajtra mám ísť na vyšetrenie či nemám zápal dutín trošku sa bojím lebo doktor na krčnom je dosť nepríjemný ..
je to dosť nepríjemné,dajú ti do úst taký rozverák a potom ti pán doktor pichá do dutín takou vidličkou a je to hrozne bolestivé ..a nakoniec ti spravia výter nosnej dutiny a porovnajú to s výterom zo zadku,že či sú tie zložky totožné.
tiež dosť nepríjemné,keď ti robia výter zo zadku,ale tak treba zatnúť zuby a nehanbiť sa.
Ja som zas počul, že zoberú takú dlhú trubicu, ty sa predkloníš, oni ti ju celú strčia do zadku, sestrička ti druhú takú dlhú trubicu vopchá do nosa, 32 minút to tam nechajú pstáť, nech sa tam prilepia baktérie. Keď o dva dni prídu výsledky, tak ti to urobia znova, či sa nepomýlili. Tak som to minimálne ja čítal.
@karin24 nie,neboj sa,toto som si vymyslela.
nemyslím si,že sa máš čoho báť,aj keď netuším ako prebieha takéto vyšetrenie ale nič hrôzostrašné ti robiť nebudú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tiež dosť nepríjemné,keď ti robia výter zo zadku,ale tak treba zatnúť zuby a nehanbiť sa.
nemyslím si,že sa máš čoho báť,aj keď netuším ako prebieha takéto vyšetrenie ale nič hrôzostrašné ti robiť nebudú.