Chcem sa prosim spytat ze v izbe nekurim a mam tam teda trochu chladno a dnes rano som sa poc spanku zobudil na to ze som mal studenu pokozku na pravom ramene a taktiez hrudnik pravu stranu som mal na dotyk studenu, tiez som si vsimol ze som sa pocas ...
Spanku odokryl, no a mam taku obavu ze ci teraz z toho nemozem dostat zapal pluc, da sa s tym nieco este spravit, ze trebars by som uz teraz zacal brat antibiotika aby som sa vyhol pripadnemu zapalu pluc? Dakujem velmi za vsetky rady
A potom takto ľudia zbytočne jedia antibiotiká a vôbec im nezaberajú, keď ich potrebujú
Buď v kľude, ľudia aj teraz sa kúpu v ľadovej vode a tepli odtiaľ nevychádzajú a zápal pľúc nemajú
@willbebetter no ja lensom ze mam v izbe zimu a preto som mal taku obavu ze ked som sa odkryl ze ci ma nemohlo striast a kedze som mal aj ladove telo (rameno a prava cast hrudnika) tak mi vznikla tato obava.Mozno to je aj tym ze vsade pocuvam to ze clovek by mal byt riadne obleceny inak hrozi ze chyti zapal pluc.
Tak zdravy clovek ako prevenciu antibiotika? to nikdy nerob ja aj ked som chora neberiem antibiotika... ved sak.. ako prevenciu si daj radsej vitaminy, caj, cesnak
Chlad ti nijak neublizi....
Keby si spal mokry a v chlade vtedy by si sa mal coho obavat
Vseobecne je lepsie spat v chladnejsej vetranej izbe.. ako vo vykurenej izbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Buď v kľude, ľudia aj teraz sa kúpu v ľadovej vode a tepli odtiaľ nevychádzajú a zápal pľúc nemajú
No ta izba je vylucne iba na spanok, vtedy mi tam zima nie je kedze sa dam pod perinu.
Keby si spal mokry a v chlade vtedy by si sa mal coho obavat
Vseobecne je lepsie spat v chladnejsej vetranej izbe.. ako vo vykurenej izbe