vypisujú sa nejaké papiere ohľadom štúdia (ako, že neštuduješ zároveň na inej škole), rozdajú sa indexy, zapíšete všetko, čo potrebujete a postavíte sa pred študíjne oddelenie a po jednom budete vchádzať dnu k tetám, ktoré vám to okontrolujú, čiže to asi dosť zaberie, záleží na tom, koľko vás je. a ešte budete asi riešiť ISIC-y a známky na ne. a my sme mali aj prednášku o bezpečnosti. predstav si administratívnu úlohu, čo zaberie pol dňa a máš predstavu, ako to bude.
ja ked som bol na zápis tak sme všetci z odboru vošli do miestnosti a tam sme mali kratku prednašku o vysokoškolskom systeme. Potom nám rozdali indexi povyplňali sme potrebne tlačivá, vybrali sme si predmety a nakoniec som dostal isic kartu a po dva a pol hodinovom zapise som išiel konečne domov.
@eskimak ja mám este taky speci problem,ze by som asi chcel prestupit na iny odbor na tej istej fakulte a teda by som to tam potreboval s niekym riesit. Pocul som, ze je tam niekto kto ta ma na starosti a ten by mi s tym mohol nejak pomoct. Len ked to tam bude ako na autogramiade tak neviem. Ja som uz uplne zmateny z toho
my sme tam dosli, povedali nam, ze vsetko podstatne je v knihe, tak sme si zobrali knihu, popotvrdzovali papiere, zapisali predmety(sranda je, ked zabudnete, ake povinne volitelne a volitelne ste si dali , idete pre ISIC, a to je vsetko. pretoze vsetko je v knihe a na nete
@kajaa išla, ale príde mi úplne nelogické pýtať sa takéto veci, keďže každý zápis prebieha inak, na každom niečo iné odznie, a vzhľadom na to, že sa ho sám zúčastní, tak zistí čo tam bude, a čo sa má kde pýtať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
sorry za moj predchadzajuci kix
@turgon od 19.9. budem