Našťastie bývam od rieky dosť ďaleko,takže ak sa vyleje tak mi to neublíži.U nás sa síce moc často nevylieva,ale keď už,tak je tá voda všade...Ale zatiaľ to na potopu nevyzerá,aspon dúfam,keďže som tú vodu videla iba včera...
no tak u nas najdhsia rieka Slovenska zatial poslucha...ani neviem ci sa zdvyhla hladina..ale ked sa zdvihne tak ju vidim z okna..je to dost hrozive..hrozne sa bojim zaplav...
@10 "zaplava tak skoro nehrozi" a následné "okrem zaplavených lavičiek a chodníka" ma rozosmialo Nemyslím že zaplavené lavičky a chodník sú v normále
Popravde vôbec netuším ako to vyzerá u nás s malým Dunajom (komu sa chce robiť si tam prechádzku v tom daždi ) ale nebola by som prekvapená keby bol breh dávno zatopený vodou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Hladina rieky vyzerá zatiaľ dobre - ale ešte pár dní silných daždov a budeme nahratý
Popravde vôbec netuším ako to vyzerá u nás s malým Dunajom (komu sa chce robiť si tam prechádzku v tom daždi ) ale nebola by som prekvapená keby bol breh dávno zatopený vodou...