@11 naberem plnu 3l vlejem ju do prazdnej 5l, toto zopakujem, v malej mi zostane 1l a velka bude plna, velku vylejem, prelejem do nej 1l a naberem malu, ktoru tam vylejem,
SE Live with Walkman chcem nejakú aplikáciu čo sa mení v priebehu dňa, neviem ako to nazvať a tým pádom to neviem ani nájsť, niečo ako ráno ti vychádza slnko v mobile a večer je v mobile noc, alebo ráno kvitne kvietok a na večer odkvitne.. jednoducho také niečo..neviete nejaký konkrétny link?
Nie teraz pozerám že celé je to blbosť bez náväznosti. Nedá sa presne identifikovať ktorý z prava alebo z ľava vlastní mačku a tým to hasne. Je to len také hádanie
@tvorca ...lol... tož hore, lebo ešte aj rozbíja ked ta v príspevku s tým regexom tagnem... jo, a v tom výraze tiež, za zavináčom tú medzeru si odmysli
@tvorca Z 5 litrovej nalejeme do 3 litrovej vodu , ostanú nám 2 L , tie prelejeme znova do 3 l a dolejeme do 5 l rovnaké množstvo vody čiže tám máme znova 2 l z 3l flaše kde máme 2 l prelejeme k 2 l do 5L flaše a máme 4 litre.
Nachádzaš sa v miestnosti s 3 vypínačmi. Vo vedľajšej miestnosti sú 3 žiarovky v stolných lampách, každý vypínač patrí k nejakej žiarovke. Z jednej miestnosti do druhej nevidno. Ako zistíš, ktorý vypínač patrí ku ktorej žiarovke, ak do miestnosti so žiarovkami smieš vstúpiť iba raz?
@pseno - stlačím hociktorý vypínač, počkám pár minút, slačím další, vojdem do miestnosti. teplá žiarovka patrí k prvému vypínaču, studená svietiaca k druhému, vypnutá k tomu ktorý som nestlačil
moja hádanka @24 , aj ked bola mierená exkluzívne na tvorcu diskusie, ale ako chcete
Ste obžalovaný u súdu. Na svoju obhajobu môžete povedať iba jednu oznamovaciu vetu. Ak budete klamať obesíme vás . Ak poviete pravdu , zastrelíme vás .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a zmysel tohoto tu? odpoveď najdeš cez gugel za 5 s
zapni aj ty trochu uvažovania a vymysli niečo svoje
Máme 5 a 3 litrovú nádobu a neobmedzené množstvo vody.
Ako pomocou týchto nádob zmeriame presne 4 litre?
ide o to, že to tu je naozaj zbytočné dávať
@11 naberem plnu 3l vlejem ju do prazdnej 5l, toto zopakujem, v malej mi zostane 1l a velka bude plna, velku vylejem, prelejem do nej 1l a naberem malu, ktoru tam vylejem,
voila
nekto pozera smrtonosnu zbran moc asi -.-
takže :
SE Live with Walkman chcem nejakú aplikáciu čo sa mení v priebehu dňa, neviem ako to nazvať a tým pádom to neviem ani nájsť, niečo ako ráno ti vychádza slnko v mobile a večer je v mobile noc, alebo ráno kvitne kvietok a na večer odkvitne.. jednoducho také niečo..neviete nejaký konkrétny link?
PS @1 - @9 sa mi zdá alebo ste si neprečítali zadanie kto vyrieší pridá dalšiu hádanku!!!
@1 0 je to tak dávaš hádanku
Čo robí nasledujúci regulárny výraz?
b[A-Z0-9._%-]+@ [A-Z0-9.-]+.[A-Z]{2,4}b
...piče s birdzom, tak ešte raz
vyzerá to tak že n0win0u nemá záujem ti dať hádanku aj ked uhádol, tak ho zastúpim, nech sa páči:
Čo robí nasledujúci regulárny výraz?
[A-Z0-9._%-]+@ [A-Z0-9.-]+.[A-Z]{2,4}
(pričom na začiatku a na konci je " b" - bez tej medzery medzi lomítkom a b (birdz mi také nedovolí pridať)
Nachádzaš sa v miestnosti s 3 vypínačmi. Vo vedľajšej miestnosti sú 3 žiarovky v stolných lampách, každý vypínač patrí k nejakej žiarovke. Z jednej miestnosti do druhej nevidno. Ako zistíš, ktorý vypínač patrí ku ktorej žiarovke, ak do miestnosti so žiarovkami smieš vstúpiť iba raz?
moja hádanka @24 , aj ked bola mierená exkluzívne na tvorcu diskusie, ale ako chcete
kde sa nachadza budova kde byva pouzivatel @7 ? pomocka: ma taky isty sveter ako pouzivatel @17
Ste obžalovaný u súdu. Na svoju obhajobu môžete povedať iba jednu oznamovaciu vetu. Ak budete klamať obesíme vás . Ak poviete pravdu , zastrelíme vás .
Čo odpoviete ?
@assasins povedala by som, ja neklamem
@lochnessko Good !