Čaute, neviete nejakú dobrú stránku na internete , kde sa dá zarobiť ? Nechcem klikačky ( aj keď som zaregistrovaná na ermail.cz a klikmail.sk ) , ktoré budem klikať donekonečna a potom si môžem kúpiť za to chlieb. Som zaregistrovaná napr. aj na qumfrage
@ak1n1mod1 ermail tam som aj ja a mal b som tam isť mrknúť no klikmail je kravina nevyplácajú ja som dal vyplatiť a do dnes čakám a na email račej neodpovedajú .... ak chceš dalšie stránky napís mi
ešte môžeš vypĺňať výskumy, ale z toho budeš mať mesačne tiež len drobné aj keď, z jedného som dostala už tak cez 35eur do martinusu
ale neviem, či v takom veku vôbec môžeš
zdravím vás.. cez túto stránku sa dá za deň zarobiť aj 300$ len sa treba zaregistrovať prezerať si reklami a potom opisujete čísla do tabulky. je to velmi jednoduché.. mne sa podarilo takto zarobť 200$ za 2 hodinky a potom si to vyplatiť ako len chcete. ja si to nechávam posielať na účet čo trvá tak 3-4 dni.. ide to je to overené » lozaredrsy.win/6874529846452/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale neviem, či v takom veku vôbec môžeš
@1 aj keď to asi až od 18 ?
» www.ad-link.sk/p.php?l=1621149...