Mávali ste ako deti domáce väzenie? Ma to tak napadlo, lebo mne naši nikdy nezakazovali chodiť von (veď ani nemali dôvody na nejaké tresty pri takom dobrom decku 8) ) .. ale teraz si zrazu fotrík zmyslí, že na mňa zvalí vinu za všetko, čo sa deje, naziape
ne, tusim raz aj to asi na dva dni. nebola som problemove decko, ked mi bolo prikazane prist vtedy, prisla som vtedy, nemali dovod mi zakazovat chodit von.
nikdy som nemala zaracha pretože som nikdy nič také neurobila
chodím von vždy ked chcem ale moji rodičia mi veria, vedia že nič typu cigarety, alkohol nepotrebujem, chodím len na isté miesta ako napríklad festivaly, koncerty japonskej hudby atd..
za známky som tiež nikdy nemala.. proste za nič, máme pravidlá, dodržiavame ich a všetci sme spoko^^
myslim ze nie, par krat som mala zaracha na internet ked som mala okolo 14 a travila som tam pol zivota.. ale myslim, ze som to nedodrzala ani
a zaracha ,,na von" som nemala nikdy lebo som moc von nechodila, skorej ma nepustili niekam na noc von ked som chcela, lebo sa o mna bali a tak..ale zaracha nie
áno, väčšinou za zlú známku som nemohla ísť von alebo pozerať telku alebo potom ešte ked som prišla neskoro domov.. (neskoro = o 5 alebo 10 minut neskôr ako som mala)... ale to bolo ešte na zš a brala som to ako veľkú nespravodlivosť časom, lebo keď sa brat dostal do toho veku (9 - 12 rokov) tak zvykol prísť od kamarátov aj o 2 hodiny neskôr a mama naňho nakričala, ale žiadny trest nedostal
@alohomora ja som mávaal zakázané čítať furt keď som bola decko
a keď som bola väčšie decko tak som mala vkuse zaracha lebo som fajčila a klamala a neučila sa. ale akože tak že som musela prísť zo školy domov skoro a nemohla ísť večer do mesta, keď už som bola v našej dedine tak mi zase naši nezakazovali ísť sa bicyklovať alebo čo, to boli radi že robím dačo zdravé. tak som chodila na biku kúsok za dedinu a tam som čítala/písala a fajčila jednu od druhej.
nikdy nič. Jednak som si nedovolila nikdy sa správať tak, aby ma museli trestať, a na druhej strane, ak sa naskytlo predsa len niečo, nikdy mi za to nič nezakázali...
hej keď som prišla opitá párkrat, ale to bolo tak, že prišla som v piatok opitá, a ďalší piatok som už mohla ísť normálne.
skôr ma nechceli pustiť ako 15-ročnú na diskotéku a také prkotiny, na čo s odstupom 2-och rokov pozerám ako na veľmi dobré riešenie, keďže teraz ma to už ani neláka.
skôr ten počítač, i keď som na ňom netrávila nejaké obrovské množstvo času, pol hodina denne.
jj mala ..kvôli známkam párkrát ..alebo keď som sa nevhodne správala v škole a učitelia to vykecali..ale to obdobie som už prekonala..teraz ma majú problém skôr odpratať von
@alohomora hej lebo som az primoc citala kedze vsetko ostatne som mala zakazane pol dna som sedela za dejepisom za ktorym som mala tajne skrytu knihu a ma odhalili
Sa im nezdalo ze sa cely den ucim a na znamkach to nevidno
Hej dostala som zaracha, ked som mala 16 a bola som strašne sprosta...opila som sa došla som tak domov :/
A ešte jeden raz, ked sme sa so sestrou hrozne povadili a nadávali sme si, čo sa u nás neznesie...otec nas počul a ..už to išlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
chodím von vždy ked chcem ale moji rodičia mi veria, vedia že nič typu cigarety, alkohol nepotrebujem, chodím len na isté miesta ako napríklad festivaly, koncerty japonskej hudby atd..
za známky som tiež nikdy nemala.. proste za nič, máme pravidlá, dodržiavame ich a všetci sme spoko^^
a zaracha ,,na von" som nemala nikdy lebo som moc von nechodila, skorej ma nepustili niekam na noc von ked som chcela, lebo sa o mna bali a tak..ale zaracha nie
Najma za znamky
Jedno obdobie som mala zaracha na chodenie von, pocitac, mobil, citanie knih, telku proste na vsetko
a keď som bola väčšie decko tak som mala vkuse zaracha lebo som fajčila a klamala a neučila sa. ale akože tak že som musela prísť zo školy domov skoro a nemohla ísť večer do mesta, keď už som bola v našej dedine tak mi zase naši nezakazovali ísť sa bicyklovať alebo čo, to boli radi že robím dačo zdravé. tak som chodila na biku kúsok za dedinu a tam som čítala/písala a fajčila jednu od druhej.
skôr ma nechceli pustiť ako 15-ročnú na diskotéku a také prkotiny, na čo s odstupom 2-och rokov pozerám ako na veľmi dobré riešenie, keďže teraz ma to už ani neláka.
skôr ten počítač, i keď som na ňom netrávila nejaké obrovské množstvo času, pol hodina denne.
Sa im nezdalo ze sa cely den ucim a na znamkach to nevidno
A ešte jeden raz, ked sme sa so sestrou hrozne povadili a nadávali sme si, čo sa u nás neznesie...otec nas počul a ..už to išlo