...Ale teraz mám iný problém..zapnem notes ukáže klasicky že Asus a potom ale nenačíta windows ale začne blikat kurzor na čiernom pozadí a ďalej nič..skúšal som dať inštalacne cd ani to mi neprijalo len blika kurzor a nič..čo s tym moze byt poraďte..inak
Tak v prvom rade si kup pc a nepouzivaj notebook namiesto neho, lebo je to obrovska strata penazi a vykonu. A mozno ti pomoze, ked preinstalujes Windows.
ak znie odpoveď áno, tak máš možno dosť veľký problém a bude to chcieť asi preinštaláciu OS. Vraj veľa používateľov Visty má problém s tým, že sa im nezapne monitor a chyba nejde odstrániť ani v núdzovom režime...kamoš tiež niečo s tým teraz rieši .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mam tiez asus, niekedy mi pekne zblbne, parkrat ho restartujem a ficim dalej, ale u teba neviem.
chkdsk spusti s parametrom /f alebo najlepsie /r
ak znie odpoveď áno, tak máš možno dosť veľký problém a bude to chcieť asi preinštaláciu OS. Vraj veľa používateľov Visty má problém s tým, že sa im nezapne monitor a chyba nejde odstrániť ani v núdzovom režime...kamoš tiež niečo s tým teraz rieši .