ved daj do youtube napr ze carte dor muffin reklama a tam ti to najde video, pod ktorym je vzdy diskusia, v ktorej najdes aj nazov....alebo ak vies dorbe francuzsky, anglicky atd tak si vypis slova co pocujes ked spieva a hod to do googlu a ten ti anjde tu pesnicku...uff
Normálne, na google, kde inde? Ale teda ja ich hľadám tak, že si dám na YT názov toho na čo je tá reklama (v tomto prípade by to bolo Carte D"Or Muffin) a za to "spot, spot SK" alebo niečo v tom zmysle. V tom popise väčšinou býva aj hudba a keď nie je, tak niekde v komentároch určite bude. Teda, ešte sa mi nestalo, aby, či už tam alebo tam, ten názov skladby nebol. Ale proste HĽADAJ!!!
A myslím, že teda kanál, ktorý spomenula @matuliq12 je...
Alebo ako povedala @66janica6 ... ak náhodou zachytíš slová, tak hľadaj podľa nich. Pri anglických pesničkách to dakedy vôbec nie je ťažké. Ale pri tomto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Normálne, na google, kde inde? Ale teda ja ich hľadám tak, že si dám na YT názov toho na čo je tá reklama (v tomto prípade by to bolo Carte D"Or Muffin) a za to "spot, spot SK" alebo niečo v tom zmysle. V tom popise väčšinou býva aj hudba a keď nie je, tak niekde v komentároch určite bude. Teda, ešte sa mi nestalo, aby, či už tam alebo tam, ten názov skladby nebol. Ale proste HĽADAJ!!!
A myslím, že teda kanál, ktorý spomenula @matuliq12 je...
Alebo ako povedala @66janica6 ... ak náhodou zachytíš slová, tak hľadaj podľa nich. Pri anglických pesničkách to dakedy vôbec nie je ťažké. Ale pri tomto...