zase zaseee.... nainstaluval som PF + FB + AEP (taka vojnova hra a zrazui napise ze) /system windows hlada subor il2fb.exe. ak chcete subor vyhladat manualne kliknite na tlacidlo prehladavat/ napriklad dam vlastnosti a ze / nazov ..bla....blaa... zadany v
@rastafarian sam som nainstaloval 10000 produktov dokopy a toto mi kedysi islo nainstaluvat lenze zarzu akosi nejde segra tam nieco odinstaluvala aj tu hru co som teraz nainstaluval nenito tym????
@dudoo nemoze to byt tim ze segra mi minule tuto hru odinstalovala ale v program files x86 tam su tie zlozky seljake ale hra tam neni a potom som to nainstaloval a odftedi to toto robi neni to tym? zastrelim segruuuuuu
@creeson ja tam mam zlozku .exe len nema obrazok je tam taky obrazok taky cudny ten windows ked na tej hre neni nic najdene a ano IL-2 Sturmovik a nie STRUKOVIK
ked toto nevieme vyriesit kamaradi tak stiahol som torrent il2 sturmoviuk 1946 cez piratebay.net a staihlo sa a mam to napalit cez daemon tools manager a furt disk nie je prazdny tak formatujem a zas nie je prazdny potom na druhy nemozno oinstalovat tak jakkk ritiit tu je ktomu torrentu navod nema niekto video stym urobit ako na to??? IL 2 STURMOVIK 1946
1) Per prima cosa installate "Daemon Tools Manager" nella sezione "Tools Utilizzati" del dvd.
2) Dopo averlo installato cliccate con il tasto destro sull' icona a forma di fulmine in basso a destra vicino all' orologio,
cliccate su "Virtual Cd/Dvd-Rom", poi su "Device 0" e successivamente su "Mount Image",
selezionate l'immagine del gioco nella sezione "IL 2 Sturmovik 1946 [Immagine]" e iniziate l'installazione, se il menu non parte automaticamente andate su risorse del computer e cliccate con il tasto destro sull icona del gioco e selezionate la voce "esplora",
successivamente fate doppio click sull' icona che rappresenta un pc blu per iniziare l'installazione.
3) Dopo aver installato con successo il gioco sostituite l'eseguibile (Exe) con quello presente nella sezione "Crack e Seriale//Crack"del dvd.
4) Iniziate a giocare e...........................BUON DIVERTIMENTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CONDIZIONI PER POTER GIOCARE:
1) Per poter giocare dovete cliccare sull' icona del gioco, non serve avere nessun immagine nella periferica virtuale.
@dudoo to som aj spravil len furt sa to nevie najst co v CD ta hra vipadla ci coo... vetdi isla a teraz furt toto no skusim ete raz ale to iste urcite bude vipravat takze poziciam si mamin notebook tieto nove WIN 7 atd su uplne na P1cu najlepsie su vista , xp , 2003 .... tieto nove nic nedovolia ani hrat hru ... tfujj do kontajnera fujj blee tfuj aaa
@metalboy10 Stiahni Alcohol120% a nainštaluj, spusti Alcohol daj v ňom vytvoriť virtuálnu CD mechaniku, daj hľadať image a tam daj partíciu (C,D,E...) kde sa stiahnutá hra nachádza a hľadať, vyhodí ti zoznam image súborov a spomedzi nich si vyber tú hru sturmovík a 2x klik na ňu, vypni okno hľadať a budeš ju mať v hlavnom okne a tam dáš pravý klik na hru a mounted/pripojiť k zariadeniu a vyhodí ti to instal menu hry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale skontroluj si či tam naozaj je ten požadovaný súbor a či mu k nemu dávaš dobrú cestu
Najsť .exe súbor manuálne na image
1) Per prima cosa installate "Daemon Tools Manager" nella sezione "Tools Utilizzati" del dvd.
2) Dopo averlo installato cliccate con il tasto destro sull' icona a forma di fulmine in basso a destra vicino all' orologio,
cliccate su "Virtual Cd/Dvd-Rom", poi su "Device 0" e successivamente su "Mount Image",
selezionate l'immagine del gioco nella sezione "IL 2 Sturmovik 1946 [Immagine]" e iniziate l'installazione, se il menu non parte automaticamente andate su risorse del computer e cliccate con il tasto destro sull icona del gioco e selezionate la voce "esplora",
successivamente fate doppio click sull' icona che rappresenta un pc blu per iniziare l'installazione.
3) Dopo aver installato con successo il gioco sostituite l'eseguibile (Exe) con quello presente nella sezione "Crack e Seriale//Crack"del dvd.
4) Iniziate a giocare e...........................BUON DIVERTIMENTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CONDIZIONI PER POTER GIOCARE:
1) Per poter giocare dovete cliccare sull' icona del gioco, non serve avere nessun immagine nella periferica virtuale.
Inak maš to v image a najlepšie na to je Alcohol120% a cez neho si to nájsť a mounted na virtuálnu mechaniku a inštalnúť.