cawte lide zase som daco potlacil a uplne som si skazil notas chcel som jeden program otvorit vo WIN rar a teraz uplne vsetko sa mi oznacuje na win rar aj hry su v subore winrar uplne vsetko aj mozilla co mam stym robit jak sa to vrati spat ? a potom ked
@5 tipujem, že mu tam potom vyhodí taký ten oznam, že nevie nájsť program, v ktorom to chce otvoriť... a potom mu tam dá na výber, či ho chce nájsť/stiahnuť/vybrať iný program, v ktorom to otvorí
klikni na to, čo chceš otvoriť, pravým tlačítkom... vyber "otvoriť v programe >" a úplne posledná možnosť "vybrať predvolený program"... tam si vyber ten, ktorý sa hodí na konkrétny súbor.
neviem, ako to spraviť jednorázovo na všetky, na to si musíš nájsť nejakého lepšieho ajťáka.
pravý klik na to čo chceš otvoriť, vlastnosti, pootom hore máš zrejme otvoriť v programe WinRar, tak daj zmeniť a zmeň to...napr novú zložku.ink otvor Windows Exploreri/Prieskumníku Windowsu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
vsetkym suborom si pridelil, aby boli otvarane vo winrare. gratulujem ti
Hmmm... čo to ale stlačil
Skopiruj to do text editoru, uloz ako "Lnk.reg" --> right click na ulozeny subor --> merge --> restartni PC
ach bože...
klikni na to, čo chceš otvoriť, pravým tlačítkom... vyber "otvoriť v programe >" a úplne posledná možnosť "vybrať predvolený program"... tam si vyber ten, ktorý sa hodí na konkrétny súbor.
neviem, ako to spraviť jednorázovo na všetky, na to si musíš nájsť nejakého lepšieho ajťáka.