Ahojte. Znovu sa blizi Valentin a tak ma napadlo,ze svojmu priatelovi dam urobit tricko s nejakym peknym napisom. Viem,ze taka tema tu uz bola,ze napisy na trickach,ale ja chcem,aby ste mi poradili nieco,co bude mile (vyznanie) a zaroven aj trosku vtipu d
valentín je komerčný pseudosviatok... pokiaľ sa láska nedokazuje celoročne, dokazovať ju len v jeden deň je pokrytectvo. a ak sa dokazuje celý rok, potom na valentína stačí len drobnosť. kvet. bozk. čokoláda...
valentin je este dalekoooooo xD ble taky sviatok xD heh no nic
ale funny nadpis je ze my boyfriend loves me but i love his friend xD xD xD
ale asi to nieje vhodne na valentina no xD xD xD
ja som si to predstavovala tak ,ze na prednej strane bude I Love My Girl Tia / /viacero mojich malych fotiek a zozadu..I dream A.D.I.D.A.S./ all day I dream about sex/ with you jedna fotka velka fotka na chrbte, a
ze to bude nosit za trest , ked ma nahneva
ano blby americky sviatok..ano komercny.. teda nekupovat nic.. a kaslat na vsetko..
avsak na druhej strane sviatky su ok.. tak preco si nepsravit len nejaky vylet. ci zazit nejaku romantiku.. a myslim ze staci i valentinska karta s krasnym vyznanim.. ci nejaka uplna malickost..
a to tricko.. nemusis mu ho davat na valentina.. mozes ho potesit uz teraz..alebo az potom..
aa kde sa daju takee tricka s napisom najst?? lebo tie tricka co su v obchodoch s tymi trapnymi napismy.. ale nieco vyrobit. to kde by sa dalo?......(pls odpiiste mi na ts).... aa k tvojeej teme.... ja tiez netusim.. ale ja by som tam nieco dala,co mate iba vy dvaja spolocne ze ked to slovo poviete zacnete sa kosit, lebo si obaja na to spomeniete.. nieco proste take, co chapete iba vy dvaja..
valentin nie je debilny americky sviatok ved Valentin nebol american
to len americania ze neho spravili to cim je a debilni europania odkukali
pokial sa to berie s nadhladom akoze fajn mame sviatok ked sme zalubeni tak sa to da prezit
sviatkom sa to nazvat neda pretoze je to iba komercny tah obchodnikov co najviac zarobit a myslim ze aj tak nieco dostanem ale neocakavam a nedavam tomu velky dôraz
Je to u mna stupidny sviatok rovnako ako vianoce a velka noc... Vianoce nie su uz o laske k bliznym ale o strese... a valentin je blbost.. preco by som mal niekomu dokazovat iba 1 den v roku ako si ho cenim... rovnake jak vianoce na pi*u
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale funny nadpis je ze my boyfriend loves me but i love his friend xD xD xD
ale asi to nieje vhodne na valentina no xD xD xD
achjaj, uz som si myslela, ze skor nemozete zalozit diskusiu s valentinskou temou ok, tych 25 dni predycham
ze to bude nosit za trest , ked ma nahneva
avsak na druhej strane sviatky su ok.. tak preco si nepsravit len nejaky vylet. ci zazit nejaku romantiku.. a myslim ze staci i valentinska karta s krasnym vyznanim.. ci nejaka uplna malickost..
a to tricko.. nemusis mu ho davat na valentina.. mozes ho potesit uz teraz..alebo az potom..
den ako kazdy iny.... len kamoska ma vtedy narodky viac oslavujem ju...
ludia si maju davat lasku najavo vzdy a nie len v jeden den v roku
ved jeto hlupost
to len americania ze neho spravili to cim je a debilni europania odkukali
pokial sa to berie s nadhladom akoze fajn mame sviatok ked sme zalubeni tak sa to da prezit