Ahojte, nie som teda veľký romantik ani beznádejne zamilovaný magor, ale chcem sa vás opýtať, čo by ste mi poradili. Mám jednu spolužiačku (nepíšte mi sem nech to so spolužiačkou neskúšam dobre ? proste nie) s ktorou sa poznáme už 7 rokov. Sme dobrí kamar
hm .. zo skusenosti viem, ze taketo vztahy moc nevychadzaju .. aspon u mna to bolo vzdy fiasko .. dnes uz s pribudajucim vekom pozeram na veci ine. Zabrany su prec a snazim sa skor konat rozumom nez emociami a riadit sa myslienkov, ze svoje rozhodnutie nikdy nelutujem, pretoze v tej chvili som ho povazoval za spravne. A clovek nikdy nevie kedy moze premarnit sancu, takze netreba zbytocne vahat a vyuzit aj minimum. Snad Ti takato vseobecna odpoved aspon nieco prinesie.
@student1 Tak trosku... tazko zbalis babu co ta ma zafixovaneho iba ako kamarata- bez aspon naznaku niecoho viac... Iba ak by do teba bola uz davno zalubena co ale asi nieje kedze nieste spolu... alebo ste obaja taky tutkovia ze chcete jeden druheho no napriek tomu stale nieste spolu? .... to asi nie ze?... no takze este raz, vela stastia hehe... nevravim ze to nestoji za pokus-aspon sa nieco naucis mozno... a mozno motyka vystreli nikdy nevies- skus uvidis.
@mightysheep no, veď práve ona hovorila, že som sa jej páčil len mi to nepovedala. A keď som sa jej pýtal prečo, tak odpovedala, či to už nie je jedno a zakecala to ... tak neviem, či sa hanbí alebo čo. Ale vravím, mala už asi 2 chalanov takže neverím, že by v tomto bola amatér.
všímaj si nejaké signály od nej...či by bola vôbec nejaká šanca...pretože zober do úvahy, že ak to nevyjde, prídeš o to 7 ročné priateľstvo...lebo rozhodne to už nebude ako doteraz
Vsak ked maju 17 tak jak mozte hovorit o 7 rokoch friendzonu?
Normalne ju pozvi do kina. Tym jej dojde, ze nieco chces, ale nebude to take nasilne/trapne ako napr. kofola kde by mohlo dojst k tomu ze sa obaja hanbite nieco povedat. Bud sa chyti alebo nie.
@demoniqangel Na "kofole" sme boli a bola to paráda, bavili sme sa skrátka sme si to užili. Len proste som sa neodvážil ju pobozkať, lepšie povedané neviem ako to spraviť tak aby to nebolo trápne
@STUDENT1 Ja som mal úplne podobný prípad u nás v škole, len ja som sa toho vzdal pred krátkym časom Povedal som si, že miesto vztahov budem radšej makať na kondičke a riešiť skôr porblémy kámošov..
Ja by som na tvojom mieste niečo podnikol a dal jej najavo, čo k nej cítiš lebo potom už môže byť neskoro
A preto ju zober do kina, niekedy večer po kine naber odvahu a pobozkaj ju... buď budeš mať šťastie alebo nie.... vždy je lepšie dostať facku za drzosť ako donekonečna čakať
@student1 a si si istý ze ti stojí za to? Lebo vieš aby ste sa nedali dokopy a o mesiac si povieš ze : hmm, nebolo to lepšie.keď sme boli len kamoši?" toto som prežil X krát... A ak nie tak proste to často býva ze ti dala najavo ze by chcela dačo viac keď povedala ze sa.jej páčiš a teraz čaká na teba co spravis, ak nič tak ani ona nič, poznám to, proste čaká co spravis... A to "neni to jedno?" povedala asi preto ze.jej bolo trápne o tom hovoriť narovinu keď ste len kamoši, bojí sa ze ju nechceš...
My sme na tom boli velmi podobne... spoluziaci, najlepsi kanarati, ale srdcu nerozkazes a uz sme vyse 3 rokov spolu a je to najsuper ale asi si tym musite byt obaja isti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Normalne ju pozvi do kina. Tym jej dojde, ze nieco chces, ale nebude to take nasilne/trapne ako napr. kofola kde by mohlo dojst k tomu ze sa obaja hanbite nieco povedat. Bud sa chyti alebo nie.
Ja by som na tvojom mieste niečo podnikol a dal jej najavo, čo k nej cítiš lebo potom už môže byť neskoro