Rok čo rok, stále skôr prichádzajú hlavne mediálne. Už o mesiac tu budú reklamy hlavne mob. operátorov. Čas radosti, darovania darčekov. Čo darujete svojím blízkym? Niečo originálne alebo myslíte skôr na to, že im kúpite niečo praktické čo využijú? Nepýta
Aj ja kúpim každý rok aspoň jednej osobe niečo čo budem používať aj ja... pravidelne je tou osobou moja mama ktorej kupujem dáku kozmetiku a nikdy ju nepoužíva... dokonca som ju musela presvedčiť že voňavka sa sama vyparila
Co zase z Vianocami mate, sak dnes 30 stupnov bolo, som sa skoro uvarila vonku, nedokazem teraz mysliet na Vianoce ale inak, v mojom okoli nepoznam nikoho, kto by tak miloval vianoce ako ja, tak to asi si budem musiet pockat na svoje deti a konecne sa budem zase mat s kym tesit na Vianoce
LOL neznášam ked davaju hned v oktobri uz reklamu na Vianoce.. Vianoce mám rada, ale aj tak ved predchvilou bolo leto, a predstava že už bude zima je zvláštna akoby ten čas letel rychlosťou svetla... ved dnes je ešte len posledný den mojich prázdnin . Zajtra idem prvý den do mojej novej skoly.
Ak budem rodičom niečo kupovať, tak mamke niečo praktické, a tatko dostane..neviem asi niečo na rybky..ale asi rodičom nebudem nič kupvať, nech si kúpia sami, aspon to lepšie využijúúú...
A láske...toto ma trápi každý deň...ale mám matnú predstavu..
inac, minuly rok som si naschval zapamatala kedy som videla prvy raz vianocnu reklamu- bolo to posledny SEPREMBROVY TYZDEN=D=D=D=D tie Vianoce salala... =D som zvedava kedy zacnu tento rok...=D
erie ma to...lebo kaufland co roznasam je dva krat väčší tým padom dva krát ťahší! a to je len koniec septembra!!!! ake to buje na vianoce? mojj ty boh...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ľutujem, nie som schopná odpovedať.
--------------------
*to je tuším technicky nemožné...anyway
nemám rada vianoce. obmedzujem ich slávenie. neznášam všetko to umelé okolo toho.
a nebudem ich riešiť až do šiesteho decembra. veď máme pred sebou super jeseň a červené nosy a tak
nemusis ...das jej pusu a to jej isto bude stacit
A láske...toto ma trápi každý deň...ale mám matnú predstavu..
inac, minuly rok som si naschval zapamatala kedy som videla prvy raz vianocnu reklamu- bolo to posledny SEPREMBROVY TYZDEN=D=D=D=D tie Vianoce salala... =D som zvedava kedy zacnu tento rok...=D
a neviem čo darujem, uvidím ako sa vyvinú vzťahy...ale málokedy dopredu rozmýšľam nad tým, čo kúpim, vybehnem do mesta a uvidím čo ma osloví