Sedíme podľa toho... Najprv sme museli, keďže nás učitelia nepoznali, tak nech vedia jak sa voláme, ale väčšinou aj tak sedíme na svojich miestach... Nie preto že by sme museli kvôli nejakému zasadaciemu poriadku, ale už sme spolu ako trieda ako 4 roky tak vieme kto komu ako spolusediaci vyhovuje, tak podľa toho sedíme...
zasadaci poriadok je asi ta vec ktoru som v zivote najviac hejtoval ako sa len dalo,a zasadne som ho nedodrziaval,a mal som vysoke tlaky ked este aj na strednej boli taky iniciativny ze nam chceli diktovat ako bude kto sediet vdaka detinskym spoluziakom
my ho máme spravený v každej triede a učebni, ale iba preto, lebo "keby náhodou prišiel inšpekt na kontrolu, tak viete, viete,..." ale aj ten je spravený podľa toho, ako sme si my sadli, nikto nám nikdy neurčoval, kde máme sedieť...a celkovo aj tak vždy sedíme na rovnakých miestach, lebo nám to tak vyhovuje
Ta ja som jiščo na základke ale čo som bola v jednej škole na pretestoch kde sa hlásim, tak tam že ne, tak ale to by bolo jaké psycho keď máš každú hodinu inde s iným profákom? A propo- v jednolaviciach ti to môže byť tak maximálne jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
každú hodinu mám v inej triede a takmer vždy sedím inde
Samozrejme,že na niektorých hodinách sa presádzame ako chceme,keď tomu dotyčnému profákovi je to 5.