Tie songy, čo som mala v profile, mi už nejdú, pretože tí kreténi nejak zmenili tie prehrávače a teraz to ide už len na nejaké blbé stránky ako majspejs a faszbook a tam to chce prihlásenie a ja tam ani nie som registrovaná (a ani nebudem! a sem to
@2 To aj mne, na to som kašľala, ale teraz mi to nechce dať ten kód. Obyčajný blbý kód! Keby tam aspoň bol nejaký kontakt na to a najmä keby som vedela niečo aspoň nejak vybľabotať po anglicky, o čo ide, tak by som napísala, aby tam dali aj nejaký na iné stránky. Hovädá. Predtým to bolo lepšie.
úprimne - deezer je sračka keď chce niekto vedieť čo počúvam, pozrie si môj last.fm profil... a keď ho nemám, tak to do svojej webky proste napíšem a neobťažujem jeho návštevníka automatickým púšťaním kravín (je pravda, že po novom sa to našťastie dalo vypnúť, ale ajtak...
@eraser Ja viem, že je a ja nechcem, aby si niekto pozeral, čo počúvam, ale chcem, aby mi špeciálny výber hral na webke, také čo by sa k nej hodilo, ale akurát tie moje obľúbené nemám kde inde dať. Nikoho do toho nič, čo ja rada počúvam.
KONECNE...mohli by sa dodrbat vsetky prehravace...z duse nenavidim ked mam pustenu hudbu a otvorim niekoho webku a zacne na mna zjapat nejaka jeho kravina ktoru tam ma a miesat sa mi do mojej hudby a musim najst kde sa to vypina skorej jak ma z toho porazi a niekedy je to fakt tesne :S
predvčerom som sa registrovala na ten deezer..normálne som si vytvorila playlist,ale ten kód sa jaksi nechcel zobraziť..a ja že prečo mi to kurva nejde??
@14@etelnair Chcela som napísať môj deezer, obyčajný preklep tak teraz neviem, či to tvoje “tak ju skus postat“ bola irónia, v každom prípade ak hej, tak nie veľmi vydarená... Samozrejme že som ho už pustiť skúšala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov