Hm tak to ako vazne viem pochopit ale predstav si ze tvoja praca je zalozena v tom ze sadnes do auta si tam sama a skusat ci gfunguje radio a take prkotiny a rob to celu noc ved to sa mi furt ce spat a ta nuda
No tak to si presny opak mna ja nočne milujem skor ich mam najračej neznašam poobedne je to tak že doobeda akurat spim a o 12 už do prace tak to nema zmysel a celi den fuč takto nanočnej je veget inak ich robym aj tento tyžden takže v pohode ako vidiš som a kavu a kofein ku štastiu nepotrebujem.
no ale mas 20_ priplatok na hodinovej mzde mam pocit nie? Takze by som mohol mat potom aj vysiu vyplatu ... takze mozno aj tie nocne ale len 1 tyzden viac by som asi nezvladol
moj byvaly robi uz 8 mesiacov v kuse nocne... ide o to ci si vecerny typ alebo denny...niekot o desiatej vecer uz komuje v posteli a niekot dokaze byt celu noc hore a cez den mrtvola ale zvyknut sa da navsteko nocne akoze v bare a v nejakej tovarni su ale rozdiel. bnary mas do 4, 5 rana zatialco z nromalnej nocnej chodis okolo 6 alebo 8... este to v bare som zvladala ale do sest alebo osem byt hore by ma uz zasi zabilo
Marttina: Myslim si ze bar a makanie vo fabrike je rozdiel. V bare si aspon s kamosmi a da sa tam aj nejako zabavit, ale ked makas a robis stale tu istu robotu v nejakej firme, neviem ci by ta to bavilo a navyse v noci. Mam kamosa, ktory da sa povedat oblubuje nocne, lebo sa tam tak nenamaka. Nie je tam tolko majstrov a niekedy sa da aj pospat
Chvalabohu ako typicky uradnik mam od 8 do 16, aj ked radsej by som bral od 6 do 14... Este ze v lete mozeme byt od 7 do 15. Ako na tu 6tu to by som spal dve hodiny rano pocas chodu a inych veci, ale o 14 koncit parada
Ja uz dva tyzdne robim od siestej rana do desiatej vecera a to aj cez soboty a nedele.Ale k veci Co ti brani si na nocnej na hodinu alebo dve zdriemnut?Predpokladam ze v noci tam nie je vedenie.
Urcite by som brala radsej nocnu. Robila som v zavode a mala som poobedne o 12 som isla z domu a prisla som domov o pol 12 unavena a cely den som mala zabity. A ked som bola v Tescu na nocnej tak sa vydrzat dalo. Samozrejme zalezi od typu prace.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Takze vsetko to zalezi od prace a aky mas flek
ale suhlasim zalezi na tom co to je za praca
Ten kto vymyslel poobednú by si zaslúžil šibenicu! ...hneď po kvalitnom mučení