Nechces skusit zarobok na Internete?mne to zatial vynasa 70$ mesacne.Jedna sa o klikanie na reklamy.Mam 4 servery ktore naozaj platia.Najprv som sa bal ci to nieje podvod.Ale investoval som 110$.A nelutujem.Za tri mesiace
hej aj mne to prišlo..to je práca pre tých ktorý nehodia ani vonku len celý čas sedia za pc a klikajú na tie kokotiny.....a vynáša to neuveriteľných 70$ mesačne
@66janica6 to je take ze pri pc spis sere* stis cumis do monitoraa odklikavas reklami za kazdu mas par centou / dolarou a si stasna ze dnes si naklikala aspon 2ecka prides na ucet a hla mas tam 50 centou
@simulet sere* si do hyby kazdemu je jasne ze sa na tom neda zarobit viac ako 5 eu rocne aj to hovorim vela potom by nasi rodicia nemuseli chodit do roboty len bi odklikavali kraviny ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
druhy nemaju robotu a o teba sa takto biju este sa aj stazujes
..kvak..
uz som to porieisl
..kvak..
..kvak..
@66janica6 Ono to vyzerá dôveryhodne, ale ešte som sa na to nenamotal, nemám nejako čas.
Jeden maník mi poslal túto stránku pre začiatok:
» money-makers.webnode.cz/...
..kvak..
..kvak..
priznajt sa kto hrava wow a prebral mi moje kvak ? mam na to copyright
..kvak..
pekne do seba
..kvak..
..kvak..