Ono sú to skôr drobnosti, ale je ich dosť veľa:
Cítim sa sebavedomejšie a zodpovednejšie.
Začal som sa o seba viac starať čo sa týka vzdelávania, zdravia aj výzoru.
Som viac otvorený ľuďom, normálne som párkrát išiel von so spolužiakmi, čo by som predtým nečakal.
Podarilo sa mi dohodnúť stretnutie s veľmi atraktívnou ženskou, čo je tiež istým spôsobom prekvapenie Cestoval som za ňou 124km, čo je pre takého domaseda ako ja veľký výkon!
Takže celkovo som si začal život viac užívať, a nejako vychádzam zo svojej komfortnej zóny. Očakávam, že tie najväčšie zmeny ešte len prídu nasledujúce mesiace.
Aplauz som (lepšie povedané "sme") dostal(i) po divadelnom predstavení, ktoré bolo benefičného charakteru...
Nechcem, aby to vyznelo pyšne, ale už ani nevnímam (a nepamätám) kedy robím niečo dobré pre niekoho... snažím sa robiť len to dobré pre druhých... nakoľko sa mi to darí, už ja neviem posúdiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
som skromný
plus som nič chvályhodné nespravil za celý rok
Cítim sa sebavedomejšie a zodpovednejšie.
Začal som sa o seba viac starať čo sa týka vzdelávania, zdravia aj výzoru.
Som viac otvorený ľuďom, normálne som párkrát išiel von so spolužiakmi, čo by som predtým nečakal.
Podarilo sa mi dohodnúť stretnutie s veľmi atraktívnou ženskou, čo je tiež istým spôsobom prekvapenie Cestoval som za ňou 124km, čo je pre takého domaseda ako ja veľký výkon!
Takže celkovo som si začal život viac užívať, a nejako vychádzam zo svojej komfortnej zóny. Očakávam, že tie najväčšie zmeny ešte len prídu nasledujúce mesiace.
A dosť málo teraz fajčím, lebo som poprvýkrát chcela fajčiť málo, a vydiskutovala som si to so sebou.
A tiež som po väčšinu roka nebol kokot.
Nechcem, aby to vyznelo pyšne, ale už ani nevnímam (a nepamätám) kedy robím niečo dobré pre niekoho... snažím sa robiť len to dobré pre druhých... nakoľko sa mi to darí, už ja neviem posúdiť...
A ty?