Ľudia poraďte mi nejký spevavý song,najlepšie aj viacej,bo moja library ma už nudí............vyjadrite sa aj aky song sa vám najlepšie spieva...spievate si doma? alebo po ceste niekam? ja väčšinou iba otváram ústa a naprázdno hovorím slová a na mňa pozer
nieco na spievanie? tak urcite lemon tree- fool´s garden!
ale tak vela veci sa da spievat elan asi najlepsie...ale tak ja si nepomozem aj metallica sa da spievat!aj polemic sa da spievat! aj bob marley...a tak...je hrozne vela veci co sa daju...len musis naist ten spravny styl...
Este je rano a som velmi unavena na to aby som to rozpisala kapelky, ale hej spievam si potom sa zo mna smeju , nech radsej spievam len pre seba , nech radsej an prazdno otvaram usta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale tak vela veci sa da spievat elan asi najlepsie...ale tak ja si nepomozem aj metallica sa da spievat!aj polemic sa da spievat! aj bob marley...a tak...je hrozne vela veci co sa daju...len musis naist ten spravny styl...
abo naacccoooo pojdem domov keeeed nemam nikohoo otec sa mi zeni mam ta je v ciernej zemi naco pojdem domov...tu su kultovky...
ale je to chytľavá melódia, no nezaspievaj to
lepsia verzia jak ta od rytmusa LOL LOL