Ak si odvážny/a alebo ak sa nehambíš,zataguj do komentu meno podľa teba najkrajšieho dievčaťa/chalana na B,alebo aspoň chalana/dievčaťa ktorý/é sa ti páči najviac.
Vysvetlivka ----Nejde mi oto nájsť aspoň jeden koment s mojím menom A preto sa moje men
Ich je viac, veľa.. a viac dievčat ako chlapcov, resp. veľa dievčat, ktorých som tu videla fotky, sú naozaj krásne, chlapcom fotoalbumy pozerať nezvyknem, takže netagujem
napisem to kliseidne tak, ze kazdy clovek je svojim sposobom krasny a inak ked sa zamyslim, tak ludi a hlavne zeny, co poznam z birdzu a pripadne aj mimo neho su vsetky fakt pekne
neviem ako sa vola ale mala super fotku so super vystrihom ale takych sa este ukaze takze budem menit podla fotiek. ale podla ksichtikov je ich viac a co mi padlo do oka je asi zatial ,co vyhrava neviem preco ,mozno fotosop ,@sajurisan . a za posledne dni tam nebolo nic lepsie takze ostatne mate co robit
V poslednej dobe je tu neskutocne vela ludi, ktori maju riadny holy shit faktor, este aj taki priemerne pohladni su v nejakych megaatraktivnych obdobiach zivota.
@luxie kukaj @45 : : dala by spom tu nejakú fotku ale predsa som len sofistikovaná mladá dáma!
a ja nemám naj... každú/ého nejak inak/pre niečo iné a nebolo by mi príjemné keby kohosi zabudnem spomenúť keď v konečnom dôsledku sú na tej istej rovine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
sám to o sebe tvrdí
ja neviem ani.. mozno mayben, motylia, kittyboo
a chlapov si teraz nespominam uz vobec
a pre úplnú topku sa tu nikdy nerozhodnem :ehm: tie ktoré sa mi najsamviac páčia to vedia lebo im furt vyznávam lásku pod fotkami
ja mám rád @kittyboo
a z mužských zástupcov jednoznačne @poke
akosi ho obdivujem, a tak
silvia
ha
haha
@robitusin @mixelle @hoperpohroma (nemáš za čo slight_smile: @mrcionka @silentdragonfly
viacej mi nenapadne.
ale ...nemám rád také že "vyber jedno jediné naj", lebo VŽDY je tých vecí na prvom mieste viacero a každá kvôli niečomu inému...
heh he he heh
:happy:
a z chlapov neviem vybrať len jedného.
neviem si vybrať, ktorého by som chcela za muža.
tak sa dohodnite vy chlapčekovia!
i keď ťa vôbec nepoznám.
berte to ako vyznanie.
a najkrajšie zvieratko birdzu je jednoznačne @grietusha -ina lííííísa! :happy:
a ja sa neviem rozhodnut pre naj lebo tych peknych bab je tu neeeskutocne vela
@motyylia
... a ešte jedna sa mi tak celkom páčila ale zabudol som jej nickname
mne napadajú z báb: @anetk @jessiqa @rocklauren @makovienka @lovebass ... a mnohé ďalšie...
a od chlapcov u mňa vyhráva @horsiq ofc
a všeobecne je tu doooosť veľa pekných ľudii
a ja nemám naj... každú/ého nejak inak/pre niečo iné a nebolo by mi príjemné keby kohosi zabudnem spomenúť keď v konečnom dôsledku sú na tej istej rovine
to uz len,že som v jednom riadku s kittyboo
@patuskoo teraz ju balis?
@mayben joooj vďaka vdaka
chlapcov tagovať nebudem pretože som hanblivka