Ake farby by ste navrhli na zateplenie panelaka ?? / Ak chces napisat je mi to jedno, tak ani nepis / ... nam idu take harkabarkave ...kks.. desat farieb tam.. mne by sa pacila, kombinacia.. zelena-cervena
Ja bych chcel červeno-čiernu.. nám na tom teraz začínajú pracovať, ale neviem akej to bude farby, asi ale oranžovej Už ste počuli o tej babe, ktorej zatepľovali činžák, dali tam oranžovú a kamoška sa s ňou potom nebavila, lebo to nie je "EMO" farba?
Ten kto by zateplil paneláky to tých krikibaky farieb, ružových, zelenkastých a iných, tomu by som ruky dolámal, vyzerá to horšie ako bez zateplenia, dojebe to vzhľad mesta na dalších 20 rokov a vyzerá to ako lízatkové mestečko...
Videl som zateplenie z Nemecka, paneláky tam zateplujú na čierno, alebo na kombináciu čierno-červenej, čierno-bielej. Vyzerá to úžastne, 40 ročné paneláky vyzerajú ako novostavby.
Dokonca niektoré netrú na slabomodro a obložia lacnou plastovou napodobeninou skla, panelák potom vyzerá ako nový mrakodrap.
@pukynka_15 Mňa to teda neprekvapilo, že nejaký taký intelidžent existuje Šak jasné, že niektorí prichádzajú do styku aj s inými farbami ako s čiernou (off-topic, napadlo ma teraz » www.yourscenesucks.com , tak tam sú aj dáki tradicionálni emaři.) Ale zaujímalo by ma, akej farby bol predtým ten panelák, že jej to nevadilo
@waagbistritz69 vies nech bol akejkolvek farby tak jej to mozno nevadilo preto lebo tymi rokmi to chytilo nadych do cierna ... ziadne ine vysvetlenie ma nenapadaaa ...
@pukynka_15 No móže byť, ale môjmu paneláku by trvalo ešte dlho kým by sám od seba chytil nádych do čierna Ak by to nebolo ako v jednom vtipe:
V čiernočiernom vesmíre, v jednej čiernočiernej galaxii, v jednej čiernočiernej sústave, na jednej čiernočiernej planéte, na jednom čiernočiernom kontinente, v jednom čiernočiernom štáte, v jednom čiernočiernom kraji, v jednom čiernočiernom okrese, v jednom čiernočiernom meste, v jednom čiernočiernom parku sedia na čiernočiernej lavičke dvaja čiernočierni chlapi a jeden hovorí: "Dežo? Nemali by sme prestať páliť tie pneumatiky?"
@waagbistritz69 tak nas chytal a dost moc... sa uz an to ani pozerat sice ani na tento zatepleny sa dat pozerat nebude ale nevadi ja si zas zvyknem kks som ten vtip musela tri rkat precitat kym som ho pochopila : D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ináč oranžovááá!
A čo vlastne znamená -harkabarkave- ?? Som to ešte nepočula
Ten kto by zateplil paneláky to tých krikibaky farieb, ružových, zelenkastých a iných, tomu by som ruky dolámal, vyzerá to horšie ako bez zateplenia, dojebe to vzhľad mesta na dalších 20 rokov a vyzerá to ako lízatkové mestečko...
Videl som zateplenie z Nemecka, paneláky tam zateplujú na čierno, alebo na kombináciu čierno-červenej, čierno-bielej. Vyzerá to úžastne, 40 ročné paneláky vyzerajú ako novostavby.
Dokonca niektoré netrú na slabomodro a obložia lacnou plastovou napodobeninou skla, panelák potom vyzerá ako nový mrakodrap.
Nie jak tie naše cukrovinky...
Z Nemecka, malý príklad ako by mohli vyzerať všetky paneláky na Slovensku...
ale nechcela by som to
Na domy a byty je podľa mňa pekná hráškovo zelená,marhulová a žltá.
V čiernočiernom vesmíre, v jednej čiernočiernej galaxii, v jednej čiernočiernej sústave, na jednej čiernočiernej planéte, na jednom čiernočiernom kontinente, v jednom čiernočiernom štáte, v jednom čiernočiernom kraji, v jednom čiernočiernom okrese, v jednom čiernočiernom meste, v jednom čiernočiernom parku sedia na čiernočiernej lavičke dvaja čiernočierni chlapi a jeden hovorí: "Dežo? Nemali by sme prestať páliť tie pneumatiky?"