poznám takých a nemám ich rada pripadá mi to že to skúšaš na každú a iba čakáš ktorá sa chytí..nič v zlom ale určite by som po tom prestala sa s tebou "zližovať"
hmm blbé cítil by som sa blbo na Tvojom mieste... v rovnakom čase sa dokážem "zbližovať" iba s jedinou... bolo by mi to trápne a sám sebe by som sa za to zhnusil... @nathalii v @2 a @nemammeno v @8 to vystihli... tak to je...
@bebekex no tak chcela si pocut ake to je , naraz riesit viacerych je kurevnictvo. Neviem preco by zeny mali byt vnimane inak ako muzi co sa zblizuju s viacerymi babami.
@bebekex pokial sa ten chalan rozprava , pozyva von , nie zas ale na silno romanticke stretka tak je to OK , cize @2 je odveci. Tym padom aj to ze asi ty sa zblizujes s viacerymi podobnym stylom je v pohode.
Lenze zeny ako tu bolo spomenute sa chcu citit vynimocne a ked chalan pozdravi inu tak je hned kokot , ale ony veselo robia to iste.
vzhľadom na to, že dotyčný, s ktorým sme sa posledné týždne zoznamovali a zbližovali, posledné dva večery dotiahol do kaviarne, kde pracujem, slečnu, ktorá po ňom strašne ide, a sedel tam s ňou niekoľko hodín a potom s ňou odišiel, tak si myslím, že to je vrcholný kokotizmus
@mm47 podla mna velmi zalezi od situacie a od toho,čo od neho oné dámy očakavaju. on by to mal vediet...teda mali by o tom hodiť reč.. lebo snad nebudem namotavat 3 baby naraz,ked viem aké su hladne po laske atd
a aj tak ma kazdy bocne umysly,takze je to aj jedno.
Vzhľadom na to, že v procese zbližovania väčšinou vôbec neviete čo chcete, teda: netreba si od Vás radšej vôbec nič sľubovať, tak by ste mohli pochopiť, prečo to muži robia.
Lebo potom sa sústredí na jednu, s ktorou by to evidentne mohlo vyjsť a tá mu zrazu povie, že on to celú dobu nechápal a že ona vlastne nič nechce. A on medzi tým odmietol 2 ďalšie, s ktorými mohol byť úspešnejší.
@masiveattack ak zbližovanie znamená niečo v zmysle, že každý deń v týždni zopakujem ten istý scenár len s inou babou, navyše , keď sa oni navzájom poznajú..ups..ako to už odznelo, každá žena chce byť výnimočná a nie len nejaká z radu alebo nová do zbierky, však v pohode keď má chalan kamošky, ale ak sa ti páči naraz desať báb, tak ostaň len pri tom , zbližovanie v tom hlbšom zmysle slova by malo prísť len s jednou.....
@mm47 -.- nehovoríme tu o zdravení inej,ale ako sám povedal o "zbližovaní"..zbližovanie naznačuje že s nou potom asi chce niečo mať,ked ju spozná..ked robí toto isté s viacerými asi to nie je uplne v poriadku..a za dalšie kto povedal že robim to iste? resp ženy robia? ja som hovorila konkretne o nom,nie vo vseobecnosti o mužoch
Inak ešte je dôležité, čo myslíš pod zbližovaním, ak napríklad s jednou povedzme randíš a popritom namotávaš iné, tak sa správaš ako playboy a nie ako človek, ktorí má záujem o vzťah a žiadna inteligentná žena pravdepodobne o teba ani nezakopne
kludne v tom pokracuj...kopa bab sa nielenze zblizuje s viacerymi, ale rovno randi s viacerymi naraz...otazka je, co chapes pod pojmom zblizovanie, lebo ak budes kazdu pozyvat na rande v ten isty tyzden, tak si koledujes o maler, a zacnu ta brat ako ku*evnika, ale ak neprekrocis iste hranice, kludne sa bav s kopou dievcat naraz a "ries" ich postupne...tuto na birdzi ti zeny povedia to, co by sa malo podla spolocenskych a moralnych konvencii robit, ale pravdou je opak!..a navyse, ak budu vediet, ze sa bavis aj s inymi babami, zacnu byt ziarlive a stupne ti "hodnota" ..ved nevsimol si si, ze ku*evnici maju vzdy okolo seba kopu bab, a stale sa im dari sa zblizovat s dalsimi?
@masiveattack tiez neviem co mas na mysli tym zblizovanim, ono to vyzera podla mna blbo, ked balit, teda ja som to pochopila tak tym slovom zbliyzovanim, tak balit len jednu a nie 10 naraz ono kebyze idem do klubu, a bali ma nejaky chalan, a potom ide za inou, ktora stoji napr hned vedla mna, myslela by som si o nom asi, ze je zufalec, nie som chlap, neviem sa do toho vzit, ale proste mi to pride, ako keby mu bolo jedno co zbali, hlavne ze zbali... ja to napr beriem uplne inak, s ludmi sa zoznamujem, ale ak by som mala niekoho balit tak len jedneho naraz alebo teda viac, ale nie na tom istom mieste, a minimalizovat to aby sa poznali ...
Tiež by sa mi to nepáčilo... Nech sa snaží o jednu... A nie o viac, preboha. Nemôžeš čakať, do ktorej sa zamiluješ. Mne osobne by niečo také lichotilo, ale dnešní týpci... No comment. Ale keby už balil aj kamošku a aj tú ďalšiu, tak to by mi už vadilo dosť a radšej by som sa tomu človeku vyhýbala. Nie je to pekné, nerob to, pokiaľ nechceš raniť city tej, ktorá sa ti páči.
Niekto má to šťastie, že môže baliť 10 naraz a niekto ani jednu... Aj keď ja som v druhej pozícii, tak napriek tomu by som nechcel byť v tej prvej... Radšej nič ako povesť kurevníka!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
nerozumiem presne vyznamu toho slova.
a inak k veci
co ja viem... ja by som to vazne nebrala,kedze nic vazneho od nikoho nechcem. ale keby som chcela,tak sa na teba asi vykašlem
hmm blbé cítil by som sa blbo na Tvojom mieste... v rovnakom čase sa dokážem "zbližovať" iba s jedinou... bolo by mi to trápne a sám sebe by som sa za to zhnusil... @nathalii v @2 a @nemammeno v @8 to vystihli... tak to je...
ale nick máš fasa
Lenze zeny ako tu bolo spomenute sa chcu citit vynimocne a ked chalan pozdravi inu tak je hned kokot , ale ony veselo robia to iste.
a aj tak ma kazdy bocne umysly,takze je to aj jedno.
Lebo potom sa sústredí na jednu, s ktorou by to evidentne mohlo vyjsť a tá mu zrazu povie, že on to celú dobu nechápal a že ona vlastne nič nechce. A on medzi tým odmietol 2 ďalšie, s ktorými mohol byť úspešnejší.
Zasa opakujem: za to si môžete len samé!
Ale to druhe , mas pravdu
a ked vie,tak to aj tak nepovie. len naznačí a TOHO by ste sa mali chytit
ale mas pravdu,je to na hlavu
ale stava sa to casto. pixle.. ake sme naivne
Najprv hovorite ze muzi myslia iba na sex a potom cakate ze si mame vsimat nejasne signaly , ako ked mame v hlave iba sex?
a inak..áno,ženy sú divné supeeer.tešme sa z toho všetci
S takými ako Ty vôbec neudržujem kontakt, príde mi to smiešne a úbohé zároveň, ale určite sú a budú baby, ktoré to akceptujú.
nejaká ďalšia otázka?