Zaujímaš sa aj o ľudí ktorý vyzerajú mladšie než na skutočný vek?
Hovorí sa že vek nehraje rolu,ale v poslednej dobe hraje,všade z časopisov,tv,novín z netu na nás prúdia informácie,ako máme sa správať vo svojom veku ako máme vyzerať a podobne.Keď niekto vyzerá inak ako na svoj vek tak ho odsudzujeme.Je to vôbec normáln
skor si myslim ze sa odsudzuju ludia co na svoj vek vyzeraju ale nespravaju sa tak, nez naopak nechapem preco by mal niekto odsudzovat niekoho, kto chudak nemoze za to ze vyzera na 14 aj ked ma cez 20 dajme tomu
tak nemyslím že ten čo vyzerá na 14 rokov a má 20 rokov je chudák priam naopak keď bude mať 40 rokov budú mu všetci závidieť že vyzerá sotva na 30 rokov
podľa mňa ten čo kritizuje toho čo vyzerá mladšie mu skryto závidí ,lebo si uvedomuje že keď on bude mať už viac rokov stále bude vyzerať mlado a on už bude vysušená slivka
moja mama vyzerá na 25-30 rokov a správa sa ako 15 ročná, nevidím v tom problém , ja sa tiež nesprávam na svoj vek a nič s tým nemienim robiť. nech ľudia vyzerajú a správajú sa ako chcú a je mi to jedno kým sa ma to priamo netýka. každého osobná vec
Kedysi mi hovorili ze som ako decko a strasne ma to sralo. Co by som za to dal ked by som sa mohol vratit.
Teraz mi hovoria, ze som starsi a to mi vadi
To ako rychlo moje telo starne ovplyvnit neviem a nenavidim ked sa ma niekto pyta ci mam vazne 22 a este viac neznasam ked mi niekto povie ze vyzeram na 15 alebo dokonca na 12.
dva roky ešte nič nie je to je minimálny rozdiel a keby sa ti smiali usmej sa že keď budeš mať ty 40 rokov budeš vysušená treska a ja mladá žena a bude hneď ticho
@moncici777 Pozerala som si teraz tvoje fotky a nemyslim si,ze vyzeras az tak mlado. Hlavne keby si sa viac namalovala, upravila a nenosila mikiny s obrazkami tak by si vyzerala starsie.
a zase je moja vec čo nosím no nie a všetci mi to tvrdia že vyzerám mlado a cudzí si myslia že priateľ čo je odo mňa od 6 rokov starší je môj otec ,tak vyzerám mlado
v dnešnej dobe už snáď nikto nevyzerá na svoj vek. ale o to nejde, ja podľa veku nesúdim, žijem s tým celý život, že mi ľudia vravia (a nie kvôli tomu, že vyzerám mladšie), že som ešte na to a hento mladá a zmením názor s vekom a podobne... poznám kopec mladých ľudí so super názormi a často najlepšie "to" vidia práve deti.
...niekto vyzerá mladšie, niekto staršie, ja nikoho nesúdim podľa toho, sám vyzerám omnoho mladší, niekedy ma to trápilo, ale dnes to už beriem s humorom... podľa mňa to je aj robí člověka zaujímavým, ak niekto nevyzerá na svoj vek.
ked sa oholim, tak vyzeram na 15, a predavacky mi hovoria ahoj....ked sa neholim, tak to taham aj na 19, ale stale ma kvoli mlademu vyzoru ludia automaticky "podcenuju", a to nehovorim, ze baby v mojom veku na mna uplne seru...ale zase tie mladsie su fajn, len skoda, ze nie je s nimi o com sa bavit
moj brat ma 13 a vyzera na 10, ja mam 19 a vraj vyzeram na 15-16, mama ma 40 a vyzera tiez mladsie...asi to mame v genoch no... vraj mam babyface uz mi vela ludi povedalo...
@bentley sere??? to myslíš vážne? môj oco má 43 a vyzerá na 23 okrem pár šedivých vlasov na ofine, ktoré sú prehliadnuteľné, sa mu výraz nezmenil od vysokej a nevadí mu to, iba mame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
dojem robí správanie nie výzor
pre dementných spraví dojem aj balíček bonparou
Teraz mi hovoria, ze som starsi a to mi vadi
To ako rychlo moje telo starne ovplyvnit neviem a nenavidim ked sa ma niekto pyta ci mam vazne 22 a este viac neznasam ked mi niekto povie ze vyzeram na 15 alebo dokonca na 12.
a hej, nemám s tým problém