Stalo sa vám niekedy, že ste si pozreli film a nevedeli ste, čo si máte o ňom myslieť, ale vedeli ste, že vás niečim zaujal, len to neviete v sebe rozoznať?
@ssnehulienka ja som skôr po fight clube chcela niečo rozbiť, lebo som bola vysoko vytočené, ako dojebali ten záver
čo sa tých filmov týka....neviem, mne sa ani nestáva, že neviem, čo cítim, ale niekedy sa mi stáva, že po fakt divnom filme na to len kukám, že to čo malo byť? to je hlavne v prípadoch, keď filmy končia tak nejako neutrálne (resp. to nepochopím a myslím si, že to skončilo neutrálne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
presne po tomto.
podobne moja reakcia. Viem, že to niečo vo mne vyvolalo, ale neviem povedať, čo presne. Je to mätúce...
niektoré filmy sú dobré, pretože otvárajú oči a zobrazujú skutočné veci...ale tie Disney kraviny neuznávam...
napriklad
čo sa tých filmov týka....neviem, mne sa ani nestáva, že neviem, čo cítim, ale niekedy sa mi stáva, že po fakt divnom filme na to len kukám, že to čo malo byť? to je hlavne v prípadoch, keď filmy končia tak nejako neutrálne (resp. to nepochopím a myslím si, že to skončilo neutrálne)