Aké zaujímavé podcasty počúvate? Dajte nejaké tipy, čo si môžem pustiť pri cestovaní. Ja odporúčam od denníka SME a historicej revue podcast Dejiny. Pre tých, čo sa učia FRJ odporúčam innerfrench.com
nejaké relácie z archívu Českého rozhlasu, napr. Leonardo, Leonardo Plus (čo je nové vo vede), Laboratoř, francúzske podcasty na duolingu a News in slow French, ktorým nerozumiem skoro nič
@midnight mal som očakavania že tu bude spomenuty joe rogan ale čakal som že očakavania moje budu nesplnene mylil som sa , dakujem za spomenutie tak super mena :3
@bezo16 you're welcome, aj keď pre mňa osobne samotný joe rogan príliš zaujímavý nie je, zaujímaví sú všetci tí ostatní ktorých si volá, a Joe je akurát super/užitočný tým, že má talent počúvať a dobre sa pýtať, že z tých actually zaujímavých ľudí vytiahne čo najviac toho zaujímavého =D
(hej, viem jak si to myslel, len trošku nitpickujem)
@midnight ako s tym suhlasim že na nom je zaujimave že vola hosti ale už len to že niekto spomenul dačo ohladom psychedelik mi spravilo den viac žiarivim :3 xd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
vsetko youtube
(hej, viem jak si to myslel, len trošku nitpickujem)