Tákže holky, už dlhšie mam dilemu , aky strih/farbu vlasov si dať .. kludne pridavajte fotky , navrhy .. čo sa vám páči .. a čo by ste mi poradili ..Malo by to byť niečo zaujimavé .. nie obýčajne dakujem dodáte mi troošku fantazie aspon
dohola. aj ja raz pojdem. aj ked som vcera v sne plakala lebo som videla chalana s dlhymi vlasmi a ostrihali mu ich. aj ked nadovsetko zboznujem vlasy. dohola. raz za zivot...
Mne sa osvedčil takýto postup- ráno sa očešem, cez deň behám po svete, večer sa pozriem do zrkadla a zakaždým je reakcia rovnaká:,,Piče."
A najlepšie na tom je, že vždy som inak strapatá! Raz mám ofinu, potom ju nemám, potom sa mi vidí, že mám otočené vlasy....a nemusím vyhadzovať peniaze za kaderníka. A ešte občas pobavím okolie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
jednoznačne
» www.2008hairstyles.info/wp-content/uplo...
» img206.imageshack.us/i/volosnya84ce8...
...proste očarujúce
...toto by mohlo byť celkom zaujímavé. len nie s takou nechutnou farbou a treba mať na to ksicht
mala by si už x)
noo holky pojali ste to skvele .. niektoré až ohromujuco napr @lawey tvoj učes vyhráává
@indelirium - žiadny ? akože dohola pri mojich vlásoch fuu samovražda .. moja dlžka vlasov čo mam teras .. trvala cca 3 roky aby bola taka aka je
Tákže holky žiadny krátky strih x(( skor niečo zaujimave s farbou
@matii prvý obrázok - fu volakedy som natom fičala .. zebru / pásiky mam aj teras na spodných .. ale to je až moc gýč
druhý obrázok - zhladom k tej dlžké moc nie a tiež chce to odvahu x)
ona ma krasne vlasy
ja som zastanca prirodzenych dlhych vlasov. ale to je obycajne
@matii ach táák už som sa zlakla že na takom fičiš ano prirodzene vlásky su pekne .. ale moje nie .. a už su zničene
taketo su aj tak najkrajsie
tak toto by som raz chcela mať na hlave...
» www.birdz.sk/webka/bibla/fot...
už neviem odkiaľ som ju stiahla.ale takéto vlasy NAOZAJ chcem
A najlepšie na tom je, že vždy som inak strapatá! Raz mám ofinu, potom ju nemám, potom sa mi vidí, že mám otočené vlasy....a nemusím vyhadzovať peniaze za kaderníka. A ešte občas pobavím okolie.
@bibla wow taak ten je fákt zaujimavý x) moožno raz ked mi šlahne
a tie druhe no týk te suu super x) aj farba pekná x)
@gothicpoethic táák to máš dobré no xDD ved ja tieš svoje vlásy nejak neriešim a potom to tak vizerá ale život je zmena
@emmka98765 dakujéém ty mi tu dáváš najviac
@natashatko joo do postupna ale neviem aku farbu