Parkour je disciplína francúzskeho pôvodu, ktorej základom je schopnosť dostať sa z bodu A do bodu B (a späť) bezpečne, plynule a účinne s použitím vlastného tela. Zapodieva sa prekonávaním prekážok. Niečo ako gymnastika v meste, saltá, premety, šplhanie, lezenie, a trocha s bojového umenia.
myslím si o tom, že tie koníky, ktoré skáču parkúr, sú vlastne celkom super, lebo ja by som toľko čo tie koníky neskočila, keď berieme v úvahu, že majú na chrbte aj jeden kus človeka!
Mňa to fascinuje! Už len preto, že ja som sa tak hrávala ako malá s kamarátom a vôbec som netušila, že niečo také aj oficiálne existuje. Samozrejme žiadne veľké prekážky, zmyslom bolo prejsť priamkou z jedného bodu na druhý a najväčšími prekážkami boli lavičky, preliezky, múriky a tak. Ale aj tak
wooooow ty kokos... veď to je úplne normálne , sak to deti už robia.. sa naháňajú a skáču cez plotik, a dospeli tiež, cez kanál preskocia , abo cez potok,
som myslel, že to len koníky robia take .
ja nechapem, ake maju klby a za to ich obdivujem. zda sa mi to troska sialene, nebezpecne. keby som mala niekoho blizkeho, kto to robi, dost by som sa bala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
na koni nejazdíš?
som myslel, že to len koníky robia take .