mal som párkrát v detstve amok kedy mi bolo doslovne jedno, či dotyčného úderom zabijem, väčšinou to bolo pri ľuďoch ktorí ma šikanovali alebo mi dlhodobo znepríjemňovali život
raz som do jedného silno "bodol" ceruzkou, našťastie bola tupá a okrem modriny tam nič nemal. každopádne mi od vtedy zlosť nerobil
nie som násilník už momentálne teraz, už som sa uvedomil, ale ako menší som bol diabol, spolužiakovi som ojebal hlavu o kľučku, lebo ma provokoval dva týždne potom chodil s hrčou na hlave ale ja som mal viac takýchto detských pouličných bitiek, vtipné na tom je , že nikdy som nedostal vyložene na piču riadne iba facku som dostal raz takú silnejšiu, ale potom aj na toho došlo skôr či časom, som si ho podal teraz je to už neprípustné, to by ma ten človek musel už fakt riadne nasrať, aby som mu ublížil
@kaiserchief1 v dnešnej dobe máš veľa kokotkov a provokatérov, treba mať aj šťastie, aby si sa vyhol takýmto ľuďom, ale tiež som ako prvý nikdy nezaútočil na nikoho
@charlie1 Ak na mňa niekto zaútočí, tak jasné že sa hodlám brániť. Ale neviem čo by sa muselo stať aby som ja na niekoho fyzicky zaútočil ako prvý. Možno ak by som chcel zastaviť nejakú bitku, tak zaútočím. No fakt neviem, nechcel by som niečo také zažiť.
asi 2x brata (obaja sme boli uz dospeli), ale uz sa polepsil
sestru aj otca som raz musel branit pred napadnutim, potom nasledovala vypoved na policii ale dopadlo to pre nas dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
raz som do jedného silno "bodol" ceruzkou, našťastie bola tupá a okrem modriny tam nič nemal. každopádne mi od vtedy zlosť nerobil
Na to že som stará a vráskava , sily mám ešte dosť
A teraz sa už nebijem... ale niekedy pošteklim môjho chlapa, lebo viem, že je to preňho horší trest, ako keby som ho zmlátila
sestru aj otca som raz musel branit pred napadnutim, potom nasledovala vypoved na policii ale dopadlo to pre nas dobre
a este ako decko parkrat nejakych provokaterov