Prosim vás poradte mi..ked som na nete a idem na nejaku stranku tak po par sekundach ma to presmeruje na inu stranku..vacsinou na nejake hry,reklamy a podobne chujoviny..čo mam s tým robit..preco mi to robí? znamena to ze mam zavireny pc? alebo co..mam si
@vojto336 vdaka,,ale prosim ta skus mi povedat ako ho mam preinstalovat..lebo ja sa tomu az tak nerozumiem ..a uz dost dlho som nic neinstaloval,neviem, cim to moze byt
Tak ked si dost delho neinstaloval a objavlo sa to az teraz tak to nebode asi ono ak ano tak jednoducho odinstaluj stary z programov a stiahni si instalacku noveho. Alebo mas len virus a treba spustit kontrolu na antiviraku
Tiež som mal podobný problém. Nainštaloval som si do prehliadača prídavný modul, ten mi vytváral na texte linky na rôzne stránky, na ktorých nejakí ľudia zarábajú za zhliadnutie. Prejdi si všetky nainštalované moduly v internetovom prehliadači, odinštaluj z pc programy, ktoré nepoužívaš. Nainštaluj si nový program buď eset scan online, avast!, dajú sa použiť aj iné alternatívne programy na vyhľadávanie vírusov, ale myslím, že tie budú na teba príliš zložité. Takisto ti pomôže, ak si v pc zálohuješ dôležité dokumenty, než začneš odstraňovať zavírené súbory.
Proste nájdi problém, hľadaj riešenia ostatných užívateľov cez internet, ak nájdeš vír, aby si si nevymazal niečo dôležité, ale ja by som skôr každý vír rovno vymazal, nejaká liečba súboru mi príde zbytočná (karanténa). Ak si niekedy sťahoval hry, tak tam sa tiež môžu nachádzať víry, ale tie nezvyknú spôsobovať tento problém.
Preinštalovanie mi v mnohých prípadoch nepomohlo. Rovno si pozri nastavenie modulov prehliadača. Odstráň všetko, čo tam nemá byť. Vyhľadaj si tiež na disku priečinky, či sa ti tam neukladajú neznáme súbory s odkazmi alebo zvláštnymi názvami.
@77hanes77 a @13 no uz mi to zatial nerobi..ale mamm problem teraz s reklamami ..furt mi vyskakuju take okienka so samimi reklamami ..Adblock mam stiahnuty ale aj tak to robí..neviete mi poradit co s tym?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Proste nájdi problém, hľadaj riešenia ostatných užívateľov cez internet, ak nájdeš vír, aby si si nevymazal niečo dôležité, ale ja by som skôr každý vír rovno vymazal, nejaká liečba súboru mi príde zbytočná (karanténa). Ak si niekedy sťahoval hry, tak tam sa tiež môžu nachádzať víry, ale tie nezvyknú spôsobovať tento problém.
link : » www.malwarebytes.org/mwb-download/...
+ vylieč prehliadač cez ADW Cleaner : » toolslib.net/downloads/finis...
napíš do googlu "eset online scanner", je to zadarmo, a mne to prečistilo pc