ked som na nete tak ma furt hadze na ine stranky..rozne hry..vyhadzuju sa tam seliake reklamy blbe atd..mam zavireny notas? a ked hej mohli by ste mi niekto poradit co s tym? ..mam v pc antivirak ale to iba taky zadarmo..asi nie moc silny
Ono to nebude skutocny vyrus, antivirak ti nepomoze. Musis to nejako manualne odinstalovat ale najprv musis prist na to ako sa to vola. Nemas na prehliadaci pridany toolbar? Listu ktora by tam nemala byt? A este si pozri vyhladavacie nastroje, pozri aky vyhladavac tam mas nastaveny a prever ho ci to nieje nejaka prkotina.
Ja mám podobný problém.. tiež mi na stránkach hádže veľa reklám ktoré sa mi samé otvárajú - hry, online kasíno a podobné blbosti.. už som prečistila celý ntb.. žiadny vírus ani nič mi nenašlo.. ale robí mi to len keď som cez Google chrome.. na mozille ide ok skúšala som GCH odinštalovať a stiahnuť nanovo.. ale nezabralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Eset by to spravil.