chcela by som vediet čo zavidite viac talent,inteligenciu niekoho alebo jeho materialne veci ako saty,sperky a ostatne??? a co si myslite co je viac zavidenia hodne???
ja som zistila, že závidím len jednu vec len jednému človeku a to je hlas mojej spolužiačky. ona tak spieva, že ma úplne trasie od závisti a chcem jej vytrhnúť hlasivky vždy
ale úplne tak jej to závidím, že jej ani nedoprajem.
(A)
inak potom závidím takým spôsobom, že "wau, to je super, závidím, ale doprajem." nejak ma kvôli tomu netrhá.
a v podstate takýmto spôsobom závidím takmer všetko, každú sekundu niekomu niečo iné, ale nezaoberám sa tým veľmi.
len ten hlas ma fakt štve!!!! ja už odmietam chodiť na koncerty jej jazz bandu, lebo ak zas vytiahne Georgia On My Mind od Raya Charlesa, tak sa závistne hodím na zem a budem kopať okolo seba.
Podľa definície závisť býva často dôsledok frustracie z nenaplnených potrieb, ludia sa snazia mat, vlastnit to, o čom si myslia, že ich urobí stastnym, či o tom, čo nemaju. U niekoho sú to peniaze, u iného zase romantická láska, či dobrý výzor...
U mňa sú to asi peniaze, čo už nepomôžem si
Či skôr ľudia, ktorí ich majú, ale nie tí, ktorí si ich poctivo zarobili od nuly, ale rozmaznané deticky bohačov, ktorí majú odmala vydlazdenu cestičku k úspechu...
pokiaľ sa za závisť pokladá aj...jeej, to je pekné, to by som chcela aj ja tak hocikedy nejaké oblečenie alebo materiálnu vec ale nie tým spôsobom, že to človeku nedoprajem. môžem závidieť spolužiačke dlhé nohy ale poviem si zas že ja mám krajšie oči čiže nijaká smrtiaca závisť. a inteligenciu som nikdy nezávidela, príliš vysoká často škodí
vetsina ludii povie ze nezavidii, ale z vlastnej skusenosti ti poviem, ze zavist je slovenska narodna vlastnost. si to mozu dat patentovat do brusselu ako ochranu znamku.
poznam cloveka, co nemoze ani spat,ked ma niekto nove znackove topanky. alebo dalsieho, co ked ma niekto nieco nove a lepsie,tak mu to chce aspon pokazit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale úplne tak jej to závidím, že jej ani nedoprajem.
(A)
inak potom závidím takým spôsobom, že "wau, to je super, závidím, ale doprajem." nejak ma kvôli tomu netrhá.
a v podstate takýmto spôsobom závidím takmer všetko, každú sekundu niekomu niečo iné, ale nezaoberám sa tým veľmi.
len ten hlas ma fakt štve!!!! ja už odmietam chodiť na koncerty jej jazz bandu, lebo ak zas vytiahne Georgia On My Mind od Raya Charlesa, tak sa závistne hodím na zem a budem kopať okolo seba.
U mňa sú to asi peniaze, čo už nepomôžem si
Či skôr ľudia, ktorí ich majú, ale nie tí, ktorí si ich poctivo zarobili od nuly, ale rozmaznané deticky bohačov, ktorí majú odmala vydlazdenu cestičku k úspechu...
Ked budem chodit kazdy den na Birdz.sk tak mi stupne IQ ?