ja cukor dako nepotrebujem ked som videl dakedy co sa to robi ... potom je clvoek nervozny ... Ak mam pravdu povedat, tak by som ani nepotreboval slade ale cukor sa nachadza skoro vsade aj v ovociach takze ... asi tak.
kasko: tak to je pravda...som si teraz uvedomila, ze ked zjem sladke tak o chvilu strasne znervozniem... mala by som prestat jest sladke...len vies jak, to je jak alkoholik
haha nooo mam s tym skusenosti mne tiez nadavaju ze cukrovku budem mat ale tak co uz ja ju proste milujem ale urcite to nemozem nechat prerast tak ze budem velka
widiš ja mam nejaku poruchu že zeem kolko stem a nepriberem ani grama segra neje nič a je tučnaa moc moc moc...už waži pomali jak ja a ma len 10 rokow..a to iste aj polka mojej rodini len ja som takee šparatko
mno aK si nespoKojná zo svojou postavou taK sa len na seba pozri a určite ťa prejde chuť na sladKé.. a spomeň si, že či by si chcela mať Krásne ploché brušKo a aj to pomôže
taky kybel zmrzky pre mna nie je ziadna vyzva a poznam ludi ktori by sa z toho povracali a za tym este take jahodky, cokoladku...no mnam mnam.... a keby tak este kus slahacky...no vzhladom nato, ze priberam aj zo vzduchu sa musim krotit...
Avra ty si moj clovek aj ja musim mat kazdy den nieco sladke...ci uz zakusky alebo cokoladu...a ked nie je nic z toho je mi dobry aj cukor do kavy alebo granko
Mala som rada sladké, až moc...a potom raz prišli krvné testy po jedle a zlý cukor...a to bol zlom....aj keď potom opakovane nalačno som mala všetko OK, strach som mala ale poriadny...sladké si dám rada aj teraz, ale nepreháňam to a vždy mám v sebe nejakú pomyselnú kontrolku že STOP...lebo málokto si uvedomuje, že cukor je vo všetkom, aj keď to nemusí byť sladké...
Avra: vitaj medzi nami cokoholikmi A nebran sa, cokolada a sladke je aj tak mocnejsie Btw byt cokoholikom je fajn, cokolada ja legalna, zozenies ju vsade nie ako napriklad pervitin A zas az tak neskodi... ja som mal obdobie ked som kazdy den zozral taku 100g milku a cukrovku nemam Cize nebran sa, poddaj sa
PS: prave si idem zobrat tu 300g milku s tou oplatkou
chavez no pekne ja som mala pred chvilou kolac s nutellou a este dneska vienettu...kokos mam pocit ze mam uz aj vlasy sladke ale sa mi zda ze uz to prehanam, kazdy den daco sladke tlacim a no....dojde leto a co pak
Avra: no sak to je v pohode sladke je fajn ja mat peniaze tiez mam kazdy den cosi sladke Ale ta nutella to si musim kupit, uz som dlho nepapal
Nuz ked sa tak bojis leta, tak sa odfot pekne v plavockach hod do albumu a posudime ako odborno-lajicka verejnost
Ked budes mat ohlasy negativne, tak uznam ze som nemal pravdu (pfuj chavez daj si hned jednu po hube ze nezmysli taras ... a ked budu pozitivne nemusis sa stresovat
S čokoládou a sladkosťami sa spájajú príjemné pocity, a preto mnoho ľudí čelí poklesu hladiny energie tým, že si na povzbudzenie dožičí niečo sladké. Podla mna aj to video je sladké
no nie je dobre to prehanat pokial nechces prist coskoro o zuby... ako ja nemam nic proti sladkemu ale akosi ma nikdy nelakalo sa tym prezierat... rychlo sa presladim no a najzdravsia vec na svete to teda urco nie je ...
uhm..boh vie ze ti rozumiem nemozem chodit vonku kedze som chora tak som v navale zufalstva dneska volala kamoske ze ci mi neskoci kupit extra balicek solenych chipsov..isla juu jaka som bola stastna..do toho som mame nasla recept na tatramelky a donutila ju ich zrobit..a vypila som 1 litrovu flasu dzusu..a zjedla 3 baliky BEBE, ktore mi ostali zo vcera vecera..a to ich bolo osem..
v pohode ludia, ale zo sladkeho cukrovku nedostanete. Totis to je bud dedicna choroba, alebo vznika porusenim metabolizmu pri vytvarani inzulinu
, ktory odburava cukor (potom nastava hypoglitemicky sok a ironia osudu je v tom, ze first airt je kocka cukru ) ...... Takze hura do papania cokolady, len bacha na tucne zadky
ono je veľmi jednoduché do toho spadnúť... istý čas som bol hrozne závislý na sladkostiach každý deň som si musel kupovať niečo sladké.. už len to že ja, a ísť do obchodu kvoli jedlu bolo niečo zvláštne istý čas som tak bol "závislý" zas na kapučíne a káve každý deň som musel mať.. nehovorím že je to niečo prehnane zlé, ale zbavil som sa toho všetkého aspoň zatial sa držím..
čaute som sectumsempra a som závislá na sladkom ano priznávam aj ja som závislá a snažím sa s tým bojovať (neúspešne) ale mám silnú motiváciu (od januára min + 5kg) takže som nahradila čokoládu cukríkmi ach jaj keby to bolo take lahke prestať s tým úplne
pomožte ludia..........normalne ja som hrooooozne na sladke uz neviem co mam zo sebou robit....nedokazem sa toho vzdat....a vzdy ked som nervozna tak je to este horsie........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
A áno, nechcem sa od toho odnaučiť
A so svojou postavou som spokojná (možno by to chcelo trochu viac cvičiť, ale tak... to je už iná téma)
Ale momentálne nemám chuť na nič z toho čo tu spomínate, keďže večera bola sladká a až príliš sýta
no neviem neviem
ale zase ku šťastiu ich nepotrebujem
PS: prave si idem zobrat tu 300g milku s tou oplatkou
Nuz ked sa tak bojis leta, tak sa odfot pekne v plavockach hod do albumu a posudime ako odborno-lajicka verejnost
Ked budes mat ohlasy negativne, tak uznam ze som nemal pravdu (pfuj chavez daj si hned jednu po hube ze nezmysli taras ... a ked budu pozitivne nemusis sa stresovat
» www.kukaj.sk/videa/3832/Prek... o-vntri
Tajogkepu, ako sa robi??? Som zvedavá...ty si iste múdry
aaa nič s tym nespravim, možem byť uplne najedena, ale ked vidim rozbalenu čokoladu, to sa neda zobrať si!!!
ešte šťastie, že mam rychly metabolizmus a nevyzeram ako guľa..jednoo šťastie, leob inak by som sa už odzavislačovala
hnusne sladkeee
, ktory odburava cukor (potom nastava hypoglitemicky sok a ironia osudu je v tom, ze first airt je kocka cukru ) ...... Takze hura do papania cokolady, len bacha na tucne zadky