kebab ...čakala som,že ma tá závislosť prejde keď v ňom budem brigadovať a denno denne ho ňuchať,lenže závislosť sa ešte zostonásobila
ale tak isto častokrát pociťujem túžbu po hudbe a vyletoch a nejakom tom mužskom krku to si ťažko odopriať
príde mi smiešne, že ľudia si môžu pre závislosť vybrať hocijaké drogy sveta a väčšina si vyberie jedlo, kofeín alebo alkohol, ktoré teda nemajú bohvieaké účinky...
jedlo logiczne, prawda.. tos tam mohol dať aj vzduch a vodu. detto ľudia, samotár som síce, ale nikto neni ostrov
a okrem toho:
Lack of sleep I'm coming unglued
Reach for that one thing to help me get through
No speed, no coke, no pills, no dope
Strong caffeine, a coffee high is all I need
Fuck your drugs and fuck your booze
That shit takes your life, sure to lose
Distort your mind like a fool
Je toho viac ale hlavne cigy lebo to proste musim mat kazdy den kludne by som nejedol cely den ale bez fajcenia neprezijem no a potom chlast a vlastne aj hry aj ked iba kktiny na mobile a proste skoro vsetko co je v moznostiach len ide o to v akych intervaloch no a cigy su v tomto najhorsie proste aspon raz za 3 hodiny si musim zapalit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a aka by tam mala byt ?
ale tak isto častokrát pociťujem túžbu po hudbe a vyletoch a nejakom tom mužskom krku to si ťažko odopriať
ale tak ber to trochu s nadhľadom.
a okrem toho:
Lack of sleep I'm coming unglued
Reach for that one thing to help me get through
No speed, no coke, no pills, no dope
Strong caffeine, a coffee high is all I need
That shit takes your life, sure to lose
Distort your mind like a fool
och, az na bretarianov.
sú to pretariáni, pokiaľ viem.
ale inak nebol zlý
sakra
teda nice
a ospravedlňujem sa za zbytočný a chybný pokus o opravenie teda.
neviem roschodnút medzi kofein, jedlo (a ludia)
(keby sa dalo zaradit káva jako do jedla :ehm: