Je zvláštne koľko mám neprajníkov, koľko ľudí ma chce zničiť rôznymi podvodmi, intrigami len aby som ju nemal. Ale za čo? Žeby to niekto vedel práve tu na Birdzi?
Tiež fungujem v takom okolí,kde mi pár ľudí závidí môjho ocka ... A kde mi nik nič dobré nepraje .. A aby som nezabudla veľa ľudí ma tu nemá rado ...
A som i tak šťastná,dobre mi je ,mám kamarátov pre ktorých sa oplatí fungovať,darí sa mi ... Ako si zariadiš tak máš... Aby som nezabudla,vieš za čo? Za to že si super Aspon ja si to teda nahováram
si asi už aj paranoidný,vážne nevravím ti to so zlým úmyslom, nájdi si dobrého psychiatra,lebo nedopadneš dobre,on ti pomôže aj so Žanetou, neuvedomuješ si to,ale potrebuješ ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A som i tak šťastná,dobre mi je ,mám kamarátov pre ktorých sa oplatí fungovať,darí sa mi ... Ako si zariadiš tak máš... Aby som nezabudla,vieš za čo? Za to že si super Aspon ja si to teda nahováram
Nikdy nebudeš mať žanetu lebo si kokot a žaneta neexistuje č.16
Žanetina vagína
psč si pohladaj